Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Downlight 12W 1200lm 90D - 840 | 167mm - Aluminium Reflector

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Downlight 12W 1200lm 90D - 840 | 167mm - Aluminium Reflector

De kwaliteit van Budgetlight

Met de Budgetlight LED Downlight Vero Alu ben je verzekerd van een sterk en duurzaam inbouwarmatuur. Wat meteen opvalt is de smalle sierrand van deze downlight, die naadloos in elk systeem- gips- of stucplafond past. De LED Downlight Vero is onderdeel van de succesvolle Pronox serie van Budgetlight, die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets is Budgetlight het snelst groeiende lichtmerk van Europa!

Breed toepasbaar

Je kunt met dit ronde Budgetlight inbouwarmatuur vele kanten op. Het is ideaal geschikt voor onder andere ziekenhuizen, kantoren, de retail en hotels. Deze Downlight Vero is de LED vervanger van conventionele armaturen met CFL- en PLC-verlichting van 2x18 Watt. Zelf verbruikt de Budgetlight LED Downlight Vero Alu slechts 12 Watt. Je bespaart dus al gauw 67% op je energiekosten! 

Let op de zaagmaat

Deze Budgetlight LED Downlight heeft een zaagmaat van 150mm. Check eerst in de betreffende ruimte(s) of deze maat overeenkomt met je huidige armatuur/downlight. De sterke RVS klemmen en de ingebouwde LED driver maken installatie een fluitje van een cent. Ook kun je deze Budgetlight downlight rechtstreeks aansluiten op het stroomnetwerk (220-240V). Binnen een paar minuten is de installatie voltooid! 

70.000 branduren

Je hebt een behoorlijke tijd plezier van dit Budgetlight inbouwarmatuur. Dat ligt met name aan de 70.000 branduren! Een kort rekensommetje: wanneer de downlight gemiddeld 8 uur per dag brandt, dan heb je er ruim 24 jaar plezier van! Die hele periode heb je dus geen omkijken meer naar je verlichting en komen vervangings- en onderhoudskosten ook te vervallen! Verder gaat er gedurende de levensduur van dit Budgetlight product nauwelijks vermogen verloren. Daar zorgt de hoge powerfactor (>0,90) voor. 

Koel wit licht

Elke LED lamp heeft een kleurtemperatuur. Dit drukken we uit in Kelvin. Deze Budgetlight LED Downlight Vero Alu geeft met 4000 Kelvin een koel wit licht. Dit is een kleurtemperatuur waarmee je vele kanten op kunt.

5 jaar all-in garantie

Bij de aanschaf van deze Budgetlight Downlight Vero krijg je van ons 5 jaar all-in garantie. Heb je vragen/opmerkingen over dit product of wil je een offerte voor grotere aantallen ontvangen? Neem dan contact met ons op! We zijn je graag van dienst.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 3 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.