Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED E27 Kogel Mat 5W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Specificaties LED E27 Kogel Mat 5W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Beschrijving LED E27 Kogel Mat 5W 470lm - 827 | Vervanger voor 40W

Bespaar 88% met Budgetlight

Klassieke gloeilampen bestaan nog steeds. Maar waarom zou je onnodig teveel aan energiekosten betalen, wanneer je ook voor een zuinige LED gloeilamp van Budgetlight kunt gaan? Je kunt met deze Budgetlight E27 Lucent LED Lustre namelijk tot wel 88% aan energiekosten besparen! Het is de LED vervanger van conventionele gloeilampen van 40 Watt, terwijl deze Budgetlight LED Bulb maar 5 Watt verbruikt. Je bereikt dus dezelfde lichtopbrengst met aanzienlijk minder vermogen.

15.000 branduren

Wist je dat een traditionele gloeilamp gemiddeld zo'n 1000 branduren mee gaat? Normaal gesproken zou je na ongeveer een jaar dus alweer een nieuwe gloeilamp moeten kopen. Dat is weggegooid geld. Zeker wanneer je nagaat dat deze Budgetlight E27 LED Bulb uit de innovatieve Lucent serie liefst 15.000 branduren heeft! En dat is een levensduur van maximaal 15 jaar. Dat scheelt je dus behoorlijk wat gloeilampen! 

Populaire E27 fitting

Nog steeds is de E27 schroeffitting ontzettend populair. Dat heeft met name met het gebruiksgemak te maken. Wil je een lamp met een E27 fitting verwisselen? Dat is een fluitje van een cent, want het enige dat je hoeft te doen is je oude fitting uit het bestaande armatuur draaien en je nieuwe Budgetlight E27 Lucent LED Bulb erin. Je hebt bovendien meteen licht, want deze LED lamp past rechtstreeks op het stroomnetwerk. Eenvoudiger kan het bijna niet meer! 

Klassieke uitstraling

Deze peervormige Budgetlight E27 LED gloeilamp heeft een matte afwerking. Zo krijgt deze Budgetlight LED lamp een neutrale klassieke uitstraling! Hou er rekening mee dat je deze lamp niet kunt dimmen.

Zeer warm wit licht

Iedere LED Bulb heeft een kleurtemperatuur. Voor dit Budgetlight product geldt dat het een extra warm wit licht van 2700 Kelvin uitstraalt. Dit is een lichtkleur waar je vanwege het sfeervolle en warme karakter meerdere kanten mee op kunt. In de woonkamer bijvoorbeeld, in de slaapkamer of op zolder. Ook komt een LED lamp van 2700K goed tot zijn recht in de horeca, theaters, hotels of de retail. 

2 jaar all-in garantie

Bij een goed product hoort vanzelfsprekend een goede service. Daarom krijg je bij de aankoop van dit Budgetlight product 2 jaar Budgetlight all-in garantie. Heb je verder nog een vraag of opmerking? Laat het ons dan weten!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.