Vorige

LED PL-C Lampen

De Philips CorePro LED PL-C is het nieuwe model PL-C Lampen van Philips. De lampen verbruiken tot 3 keer minder energie, in vergelijking met de standaard PL-C lampen. Hierdoor zijn ze een stuk milieuvriendelijker. Ook zult u het verschil merken in de energierekening!
Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

65 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 65 in totaal

65 Producten

Voordelen LED PL-C Lampen

LED PL-C lampen hebben direct na het inschakelen een lichtopbrengst van 100%. Tevens hebben deze lampen een levensduur van tot wel 50.000 branduren. Als deze lamp en8 uur per dag branden, gaan deze 10 jaar mee. De investering, welke u met deze nieuwe LED PL-C maakt, verdient u in 2 jaar terug.

Verder bevatten de lampen geen glas. En is dus zo goed als onbreekbaar. De lampen zijn 1 op 1 uit te wisselen met een oude PL-C spaarlampen. Wel moet u er rekening mee houden, dat u de juiste lampvoet (2 of 4 pins) en een vervanger voor het oude wattage terugplaatst. De lamp heeft een graden boog van 120 graden. U kunt de kop van de lamp draaien tussen 45 en 90 graden. Hierdoor kunt u de ideale hoek kiezen, voor het oppervlak wat u wilt belichten. De LED PL-C lampen zijn niet dimbaar.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen