Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

LED TL buis 150cm

Een LED TL buis 150cm gaat niet alleen veel langer mee als een conventionele TL buis. Ook beschikt een LED TL lamp van 150cm over een laag wattage, waardoor je al gauw tot ruim 70% minder aan energiekosten verbruikt. En dat is op zijn beurt goed voor het milieu en de wereldwijde CO2 uitstoot. Kies je voor LED TL verlichting van Budgetlight, dan verzeker je jezelf van een flikkervrij LED product dat vele jaren mee kan. Ook vervallen diverse onnodige kosten zoals onderhoud en vervanging. Verder heeft een 150cm lange LED TL lamp een korte terugverdientijd. En LED TL buis in T8 formaat is qua formaat het meest gangbaar. Hou er ook rekening mee dat je bij de overstap op een LED TL lamp even kijkt of er bij je huidige TL verlichting een starter zit en of de lengte (150cm) overeen komt. Bij Budgetlight kun je kiezen uit LED TL verlichting van absolute topmerken, zoals Noxion, Osram en Philips. Wil je ons volledige assortiment aan LED TL lampen zien? Klik dan hier. Wacht niet langer en kies voor LED! 
Filteren opCategorie
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 634 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.