Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

LED TL buis 60cm

Het grote voordeel van een LED TL buis 60cm is dat je gegarandeerd gaat besparen op je energiekosten. Ten opzichte van een conventionele TL buis loopt je voordeel al snel op tot zo'n 70%. Overstappen op LED TL verlichting? Kijk dan eerst of je huidige TL verlichting een starter heeft. Is dat het geval, kies dan voor een 60cm LED TL buis met starter, die je automatisch van ons krijgt meegeleverd. Ook beschikken wij over een ruim aanbod aan LED TL buizen van 60cm zonder starter (HF), die direct werken op de netstroom. 60cm LED TL verlichting is verkrijgbaar in de meest gangbare soorten zoals de T8 LED TL buis en de T5 LED TL buis, maar ook de ronde T9 LED TL buis. Koop vandaag nog je LED TL lampen bij Budgetlight en start meteen met besparen! Op zoek naar LED TL buizen in een andere lengte, zoals 120cm of 150cm? Klik dan hier.
Filteren opCategorie
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 634 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.