Waarom Budgetlight.nl

Osram Parathom Classic A advanced

Filter op:
Wattage
9,0 W 21,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (5)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (5)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (5)
Graden
  1. 300 (1)
Dimbaar
  1. Ja (5)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Parathom Classic A advanced

De Parathom Classic A advanced lampen van Osram kunnen in tegenstelling tot de Parathom Classic lampen wel gedimd worden en hebben een langere levensduur van maximaal 20.000 branduren. De lampen kunnen ook bij lage temperaturen correct bediend worden en zijn uitgerust met een E27 lampvoet (Classic B advanced lampen zijn uitgerust met een E14 lampvoet). De lampen hebben een hoge kleurweergave en stralen een zeer warm en wit licht uit (2700K).

Verder stralen de Parathom Classic A advanced lampen geen Uv-straling of near-IR-straling uit en hebben ook nog eens geen opwarmtijd. De warmtebelasting is aanzienlijk lager dan standaardreferentieproducten van de lampen. Bovendien zijn ze geschikt om te dienen ter vervanging van gewone gloeilampen en kunnen ze gemakkelijk gemonteerd worden. Uiteraard zijn de Parathom Classic A advanced lampen geheel vrij van kwik

Wanneer de Parathom Classic A advanced lampen buiten worden toegepast dienen deze geplaatst te worden in speciale buitenarmaturen. De lampen zijn geschikt voor gebruik ter algemene verlichting en bij huishoudelijke applicaties.