Waarom Budgetlight.nl

Osram Parathom Classic P advanced

Filter op:
Wattage
3,0 W 6,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (4)
  2. E27 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (5)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (5)
Dimbaar
  1. Ja (5)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Parathom Classic P advanced

De Parathom Classic P advanced lampen kunnen in tegenstelling tot de Parathom Classic P lampen gedimd worden. De lampen hebben een zeer lange levensduur en kunnen ook bij lage temperaturen correct bediend worden. De lange levensduur zorgt ervoor dat de lampen amper vervangen hoeven te worden, dit drukt vanzelfsprekend de onderhouds- en vervangingskosten. De Parathom Classic P advanced lampen zijn geschikt ter vervanging voor normale gloeilampen en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Bovendien stralen de lampen geen Uv-straling of near-IR-straling uit en is de warmtebelasting aanzienlijk lager in vergelijking met standaardreferentieproducten. De Parathom Classic P lampen hebben geen opwarmtijd en bevatten geen kwik.

De Parathom Classic P advanced lampen zijn zowel beschikbaar met een E14 als met een E27 lampvoet (Parathom Classic A advanced lampen zijn alleen beschikbaar met een E27 lampvoet, Parathom Classic B advanced lampen alleen met een E14 lampvoet).

Bij gebruik buiten dienen de Parathom Classic P lampen geplaatst te worden in speciale buitenarmaturen. De lampen zijn zeer geschikt ter algemene verlichting en bij huishoudelijke applicaties.