Waarom Budgetlight.nl

Sylvania ToLEDo Ball

Filter op:
Wattage
2,0 W 3,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u moeite met het maken van uw lampkeuze of vragen over uw bestelling? Bij Budgetlight helpen wij u graag. Budgetlight is te bereiken via 0543-534822 en via info@budgetlight.nl

Sylvania ToLEDo Ball

De Sylvania ToLEDo Ball lampen maken ideale vervangers voor gloeilampen. Dit komt doordat de LED lampen tot wel 80% energiezuiniger zijn! De lampen zijn dus niet alleen milieuvriendelijker maar uiteindelijk ook goedkoper in gebruik. De LED lampen worden als vervangers voor gloeilampen met een verbruik van 25W of 40W gebruikt.

Specificaties

De Sylvania ToLEDo Ball lampen hebben geen enkele opstarttijd en geven dus na inschakeling onmiddellijk licht. De kleurweergave-index van de lampen is prima (Ra=100) en de verlichting straalt licht met een warme kleur uit.

De gemiddelde levensduur bedraagt 15.000 branduren. Het is helaas niet mogelijk de LED lampen te dimmen. De afmetingen van de Sylvania ToLEDo Ball lampen bedragen 90 bij 45 millimeter en het verbruik bedraagt 3W.

Let op: binnen de serie zitten lampen met een E14 en met een E27 lampvoet. Wanneer u de verkeerde lampvoet kiest zal de lamp niet passen in het armatuur.