Waarom Budgetlight.nl

Sylvania ToLEDo Candle

Filter op:
Wattage
3,0 W 4,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Budgetlight wordt altijd gestreefd naar de laagste prijzen en de hoogste service. Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling of lampkeuze? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn te bereiken via info@budgetlight.nl of 0543-534822 en zijn u graag van dienst.

Sylvania ToLEDo Candle

De Sylvania ToLEDo Candle lampen zijn super energiezuinig! Door het gebruik van deze lampen kan men tot wel 88% meer energie besparen ten opzichte van gloeilampen, bovendien komen de afmetingen van de LED-lampen en gloeilampen vaak overeen. Het is dus ook logisch dat de Sylvania ToLEDo Candle lampen uitstekende vervangers zijn voor gloeilampen (met een verbruik van 25W of 40W).

Specificaties

De gemiddelde levensduur van de lampen bedraagt 15.000 branduren, de levensduur is dus vrij lang. Verder hebben alle lampen binnen de Sylvania ToLEDo Candle serie een prima kleurweergave-index (Ra=80) en zijn de lampen uitgerust met een E14 lampvoet. De LED-lampen kunnen helaas niet gedimd worden maar hebben een mooie heldere afwerking en geven een warm licht.

Door de mooie kaarsvorm van de Sylvania ToLEDo Candle lampen zijn deze uitermate geschikt voor decoratieve toepassingen.