Waarom Budgetlight.nl

Sylvania RefLED Coolfit ES50

Filter op:
Wattage
5,0 W 6,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GU10 (1)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Graden
  1. 40 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sylvania RefLED Coolfit ES50

De Sylvania RefLED Coolfit ES50 lampen hebben een zeer hoge lichtopbrengst en kunnen ten opzichte van halogeenlampen een energiebesparing van maar liefst 90% creëren! Sommige van de lampen uit de serie LEDlampen kunnen gedimd worden in combinatie met bijna alle dimmers.

De gemiddelde levensduur van de Sylvania RefLED Coolfit ES50 lampen bedraagt 50.000 branduren wanneer de lampen in een open armatuur worden geplaatst! Bovendien is er zelfs nog sprake van een lamplevensduur van minimaal 25.000 branduren wanneer de lampen in gesloten armaturen zijn geplaatst, dit wordt gegarandeerd door speciale Coolfit technologie. Doordat de gloeilampen een zeer hoge gemiddelde levensduur hebben hoeven ze amper vervangen te worden en dit is uiteraard niet alleen gunstig voor uw portemonnee maar ook voor het milieu! Er hoeven namelijk minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden maar er is bovendien sprake van minder lampafval.

De Sylvania RefLED Coolfit ES50 lampen hebben een laag verbruik van 5,5W en een stralingshoek van of 25° of 40°. De afmetingen van de lampen zijn gelijk aan de standaard IEC afmetingen.