Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Eco V2.0 30x120cm | UGR <22

5 results

Beschrijving LED Paneel Eco V2.0 30x120cm | UGR <22

Topkwaliteit van Budgetlight

Met deze Budgetlight Ecowhite V2.0 LED Panelen laat A-merk Budgetlight zich opnieuw van zijn beste kant zien. Duurzaamheid, efficiëntie en zuinigheid staan voorop. En dat voor een ontzettend scherpe prijs! De LED panelen in deze Ecowhite serie vervangen conventionele TL armaturen van 2x36 Watt, terwijl ze zelf zijn uitgerust met een vermogen van 36 Watt. Een snelle rekensom geeft aan dat je met de helft minder aan vermogen dezelfde hoge lichtopbrengst bereikt. En niet minder belangrijk; je bespaart 50% op je energiekosten! Tel daar de 30.000 branduren bij op en je zit helemaal goed! Als deze LED panelen wekelijks gemiddeld 60 uur branden, dan heb je er ruim 10 jaar plezier van! En dat ook nog zonder kosten voor onderhoud en vervanging! Ook krijg je bij de aanschaf van deze Budgetlight LED Panelen 3 jaar all-in garantie.

UGR <22 

Deze LED panelen zijn zeer eenvoudig in standaard systeemplafonds van 30x120cm in te bouwen en kunnen direct worden aangesloten op de netstroom (220-240 Volt). Qua toepassingsgebied zijn deze Budgetlight producten geschikt voor algemene ruimtes, zoals een hal, kantine, vergaderruimte of een foyer. Daar komt de verblindingsgraad van UGR<22 goed tot zijn recht, alsmede voor fijn industrieel werk.

Meerdere kleurtemperaturen

Qua kleurtemperatuur kun je bij deze Ecowhite LED panelen kiezen uit drie opties: 

Warm wit licht: 3000K. Deze kleurtemperatuur is uitermate geschikt voor hallen, gangpaden, wachtruimtes en trappenhuizen. Voordelen van warm wit licht zijn het uitnodigende/warme karakter en een breed toepassingsgebied.

Koel wit licht: 4000 Kelvin. Dit geeft in de praktijk een koel wit licht. Deze kleurtemperatuur kenmerkt zich onder andere vanwege het natuurlijke en koele licht dat wordt uitgestraald. Verlichting van 4000K goed bevordert de concentratie en alertheid. Tevens stimuleert het de hersenactiviteit. 

Daglicht: 6500 Kelvin. Dit is een kleurtemperatuur die zoals de naam al zegt, overeenkomt met natuurlijk daglicht. LED Panelen van 6500K zijn ideaal in ruimtes waar details en kleuren erg relevant zijn, zoals een operatiekamer, tandartspraktijk, laboratorium of drukkerij. Alles wat in de betreffende ruimte gebeurt moet perfect zichtbaar zijn.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 9 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...