Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Eco V2.0 36W 3700lm - 840 | 60x60cm - UGR <19

+  0,14 Recyclingbijdrage
Goed nieuws!
Er is een nieuwere versie van dit product. We zetten je product automatisch over naar het verbeterde product.

Specificaties LED Paneel Eco V2.0 36W 3700lm - 840 | 60x60cm - UGR <19

Beschrijving LED Paneel Eco V2.0 36W 3700lm - 840 | 60x60cm - UGR <19

De kwaliteit van Budgetlight

Dit duurzame Budgetlight LED Paneel Ecowhite V2.0 (UGR<19) maakt onderdeel uit van het steeds groter wordende assortiment van innovatieve Budgetlight LED panelen! Met een Budgetlight Ecowhite V2.0 LED paneel ben je niet alleen verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een hoge lichtopbrengst én een scherpe aanschafprijs die je al gauw weer hebt terugverdiend.

Start met energie besparen

Dit Ecowhite LED paneel van Budgetlight is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 4x18W. Zelf heeft dit LED paneel een vermogen van 36W. Dat is dus de helft minder, waardoor je gegarandeerd 50% aan energiekosten zult besparen. Verder is het A+ energielabel kenmerkend voor de zuinigheid van dit LED product. En dankzij de hoge powerfactor van (<0,95) gaat er niet of nauwelijks vermogen verloren. Kortom: dit Budgetlight LED Ecowhite paneel is een goede reden om over te stappen naar duurzame LED verlichting!

30.000 branduren

De innovatieve LED technologie en de 30.000 branduren van dit Budgetlight Ecowhite LED paneel zorgen voor een lange levensduur. Bij een dagelijks verbruik van gemiddeld 10 uur heb je ruim 10 jaar profijt van dit Budgetlight LED product. En dat betekent dat onderhouds- en vervangingskosten al die tijd kunnen worden weggestreept. Nóg meer besparingen dus! 

Ruim toepasbaar

Dit LED paneel is zeer eenvoudig in standaard systeemplafonds van 60x60cm in te bouwen. Qua toepassingsgebied is dit Budgetlight product geschikt voor kantoren, scholen en/of algemene ruimtes waar concentratie en focus een rol spelen. Denk daarbij aan een vergaderzaal.

Koel wit licht: 4000 Kelvin

Dit Budgetlight LED paneel geeft in de praktijk een koel wit licht. Deze kleurtemperatuur kenmerkt zich onder andere vanwege het natuurlijke en koele licht dat wordt uitgestraald. Zoals eerder benoemd is verlichting van 4000K goed voor de concentratie en alertheid. Ook stimuleert het de hersenactiviteit. En dat is vooral prettig voor werknemers en leerlingen.

UGR <19 verblindingsgraad

Wat betekent UGR<19 eigenlijk? Het zit zo: Diverse Nederlandse werkplekken, zoals kantoren en leslokalen, hebben zich vandaag de dag te houden aan een Europese normering wat betreft verlichting. Zo worden er minimale eisen gesteld voor de lichtopbrengst of de verblindingsgraad (NEN 12464-1). Dat is van belang voor het comfort van iedere werknemer en bezoeker. Dit Budgetlight LED Paneel Ecowhite heeft met UGR <19 de hoogste verblindingsgraad. En dat is ontzettend belangrijk voor een kantoor- en/of schoolomgeving. Vragen over UGR<19? Laat het ons dan weten! 

Makkelijk te installeren

De installatie van deze Budgetlight LED panelen is een fluitje van een cent. Je kunt ze rechtstreeks op de netstroom (220-240V) aansluiten. Ook is het mogelijk om meer dan 1 LED paneel tegelijk te installeren. Hiervoor heb je wel enkele accessoires nodig, zoals een aansluitkabel.

  • Klik hier om alle Budgetlight accessoires te bekijken. 
  • Klik hier voor ons assortiment van (Wieland / Euro) kabels en splitters

3 jaar all-in garantie

Bij Budgetlight hechten we veel waarde aan het leveren van een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Budgetlight LED Panelen 3 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over dit product? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 43 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.