Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Eco V2.0 36W 3800lm - 865 | 60x60cm - UGR <22 - Vervanger voor 4x18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel Eco V2.0 36W 3800lm - 865 | 60x60cm - UGR <22 - Vervanger voor 4x18W

Beschrijving LED Paneel Eco V2.0 36W 3800lm - 865 | 60x60cm - UGR <22 - Vervanger voor 4x18W

De kwaliteit van Budgetlight

Het Budgetlight LED Paneel Ecowhite V2.0 (UGR<22) maakt onderdeel uit van het steeds groter wordende assortiment van duurzame Budgetlight LED panelen! Met een Budgetlight Ecowhite V2.0 LED paneel ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een hoge lichtopbrengst én een scherpe aanschafprijs, die je binnen no-time alweer hebt terugverdiend.

Start met energie besparen

Dit Ecowhite LED paneel van Budgetlight is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 4x18W. Zelf heeft dit LED paneel een vermogen van 36W. Dat is dus de helft minder, waardoor je dus al gauw 50% aan energiekosten zult besparen. Tevens zorgt het A+ energielabel voor een snelle terugverdientijd. Kortom: dit Budgetlight LED Ecowhite paneel is een goede reden om over te stappen naar duurzame LED verlichting!

30.000 branduren

De innovatieve LED technologie van dit Budgetlight Ecowhite LED paneel zorgt onder andere voor een lange levensduur. Zo heb je maximaal 15 jaar profijt van de ruim 30.000 branduren. En dat betekent dat onderhouds- en vervangingskosten al die tijd kunnen worden weggestreept. Nóg meer besparingen dus! 

Breed toepasbaar

Dit LED paneel is zeer eenvoudig in standaard systeemplafonds van 60x60cm in te bouwen. Qua toepassingsgebied is dit Budgetlight product geschikt voor algemene ruimtes, zoals een hal, kantine of vergaderruimte. Bovendien komt in die ruimtes de verblindingsgraad van UGR<22 goed tot zijn recht. Ben je op zoek naar geschikte LED panelen met een UGR<19 waarde, speciaal bedoeld voor op kantoren of klaslokalen? Klik dan hier.

Daglicht: 6500K

Dit Budgetlight LED paneel straalt met 6500K in de praktijk daglicht uit. Dit is een kleurtemperatuur die zoals de naam al zegt, overeenkomt met natuurlijk daglicht. LED Panelen van 6500K zijn ideaal in ruimtes waar details en kleuren erg relevant zijn, zoals een operatiekamer, tandartspraktijk, laboratorium of drukkerij. Alles in de betreffende ruimte moet perfect zichtbaar kunnen zijn.

Makkelijk te installeren

De installatie van deze Budgetlight LED panelen is een fluitje van een cent. Je kunt ze rechtstreeks op de netstroom (220-240V) aansluiten. Ook is het mogelijk om meer dan 1 LED paneel tegelijk te installeren. Hiervoor heb je wel enkele accessoires nodig, zoals een aansluitkabel.

  • Klik hier om alle Budgetlight accessoires te bekijken. 
  • Klik hier voor ons assortiment van (Wieland / Euro) kabels en splitters

3 jaar all-in garantie

Bij Budgetlight hechten we veel waarde aan het leveren van een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Budgetlight LED Panelen 3 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over dit product? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op! Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 61 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.