Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel G2 15x150cm 4000K 38W UGR<15 Mat Reflector | Dali Dimbaar - Vervanger voor 1x49W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel G2 15x150cm 4000K 38W UGR<15 Mat Reflector | Dali Dimbaar - Vervanger voor 1x49W

Beschrijving LED Paneel G2 15x150cm 4000K 38W UGR<15 Mat Reflector | Dali Dimbaar - Vervanger voor 1x49W

Energiezuinig verlichten

Dit Budgetlight LED paneel verbruikt 38W en vervangt daarmee 1x49W aan conventionele TL verlichting. Hierdoor bespaar je ruim 20% op jouw energiekosten. Bovendien is het paneel voorzien van een hoge powerfactor (>0,90). Dit houdt in dat er door de jaren heen weinig vermogen van het LED paneel verloren gaat. Je draagt hiermee dan ook een steentje bij aan het milieu.

Langdurig koel wit licht

Het 15x150cm LED paneel heeft een levensduur van 70.000 uur. Dit wil zeggen dat je bij een gemiddeld verbruik van 60 uur per week ruim 22 jaar met dit LED paneel vooruit kunt. De lichtsterkte blijft gedurende de gehele levensduur gelijk. Hierdoor kun je jarenlang ruimtes voorzien van koel wit licht (4000K). Doordat het paneel een lage verblindingsgraad heeft (UGR<15) is er ook geen sprake van lichthinder.

Dimmen met DALI

Het LED paneel Louvre DALI heeft vele voordelen. Niet alleen bespaar je nog meer energie wanneer je gedimd licht gebruikt. Je gebruikt de lampen namelijk niet op volledige capaciteit. Ook is dit paneel digitaal aan te sturen en is deze te gebruiken in een grootschaliger verlichtingssysteem. Daarbij kunnen DALI panelen met elkaar communiceren.

Energielabel A++ en all-in garantie

Dit LED paneel Louvre Excell G2 is voorzien van energielabel A++ en is daarmee geschikte verlichting voor bedrijven die hun energielabel willen verbeteren. Budgetlight hecht daarbij veel waarde aan kwaliteit. Daarom heeft dit paneel een all-in garantietermijn van 5 jaar.

IP20 - bijna stofdicht

Een IP-waarde van 20 geeft aan dat het LED paneel niet beschermt is tegen water en slechts deels beschermd is tegen stof. Het paneel is als gevolg enkel geschikt voor droge binnenruimtes. Door de frisse uitstraling van de lamp met name voor ruimtes zoals kantoren.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.