Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro 30x120cm 33W 3000K UGR<19 DALI | Vervangt 2x36W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel Pro 30x120cm 33W 3000K UGR<19 DALI | Vervangt 2x36W

Beschrijving LED Paneel Pro 30x120cm 33W 3000K UGR<19 DALI | Vervangt 2x36W

Energiebesparing van 50%
Waar een TL-armatuur met 2 TL buizen van 36W 72W verbruikt, is dat bij het Budgetlight LED paneel Delta Pro veel minder. Het LED paneel verbruikt namelijk slechts 33W, wat resulteert in een energiebesparing van maar liefst 50%! Omdat er ook geen losse onderdelen in het LED paneel zitten, hoeft hier niet naar omgekeken te worden. Het LED paneel is dus ook onderhoudsvrij wat natuurlijk weer scheelt in de kosten.

 

Na 2 jaar het LED paneel terugverdiend!
Door de energiebesparing van 50% vergeleken met de conventionele TL-armaturen, kun je al direct een verschil zien in je energiekosten. Gecombineerd met de lange levensduur van 70.000 (ruim 20 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving) is het Budgetlight LED paneel een investering die zich binnen 2 jaar al heeft terugverdiend!

 

Levensduur van 70.000 branduren (ruim 20 jaar)
Het Budgetlight LED paneel Delta Pro heeft een levensduur van 70.000 branduren. Stel dat de lampen in je kantoor 12 uur per dag branden. Dat loopt op naar 60 uur in de week en 3120 uur in het jaar. Dat zou betekenen dat het ruim 20 jaar lang optimaal zal branden! Vergeleken met TL-buizen die maar 20.000 uur branden, zal het Budgetlight LED paneel Delta Pro dus ongeveer 3,5 keer zo lang branden. Bovendien blijft bij een LED paneel de lichtopbrengst bijna zijn gehele levensduur gewaarborgd, waar dit bij conventionele TL-buizen al na 10.000 uur vermindert. Een goede investering dus voor de toekomst!

 

Energielabel A++
Het Budgetlight LED paneel Delta Pro heeft het energielabel A++. Dat betekent dat deze zeer energie-efficiënt is en de LED verlichting ook voldoet aan de Europese richtlijnen voor gebruik in bijvoorbeeld kantoorruimtes.

 

Osram DALI Driver
Vanwege de samenwerking van Budgetlight met A-merk Osram, is het Budgetlight LED paneel Delta Pro uitgerust met een Osram DALI driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver resulteert in een powerfactor van >0.95. Door dat de driver weinig energie verbruikt, bezuinig je energie! Bovendien bevat de driver DALI, een geavanceerd systeem die zorgt voor de controle van het licht. DALI maakt onder andere het aanpassen van de helderheid van het licht en snelle opsporing van storingen in het systeem mogelijk.

 

Warm-wit (3000K), geschikt voor de woonkamer
Het Budgetlight LED paneel Delta Pro komt in verschillende kleurtemperaturen. Deze LED paneel is warm-wit van kleur (3000K) wat betekent dat het uitermate geschikt is voor knusse en comfortabele ruimtes zoals bijvoorbeeld in de woonkamer.

 

Enorm snelle installatie
Vanwege zijn slanke design en het feit dat het Budgetlight LED paneel Delta Pro exact dezelfde grootte is als de TL-armaturen, kan het zeer snel en eenvoudig geïnstalleerd worden.

 

Flikkervrij led verlichting
Waar conventionele TL-buizen last kunnen hebben van flikkerend licht, heeft LED verlichting dit probleem niet. Het Budgetlight LED paneel Delta Pro is dan dus ook flikkervrij en aangenaam voor het oog.

 

Verblindingsgraad: zeer laag (UGR lager dan 19) en geschikt voor kantoorruimtes
Omdat het natuurlijk belangrijk is dat medewerkers comfortabel en productief kunnen werken op het kantoor, zijn hiervoor Europese richtlijnen gesteld. Met een verblindingsgraad van UGR>19, voldoet het Budgetlight LED paneel Delta Pro volledig hieraan, en kunnen de medewerkers comfortabel hun werk doen zonder verblind te worden door weerkaatsende lichten!

 

5 jaar Budgetlight garantie
Bij Budgetlight doen wij er alles aan om de beste service mogelijk te bieden. Daarom geldt op het Budgetlight LED paneel Delta Pro tot wel 5 jaar aan garantie!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.