Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro 30x120cm 6500K 32W | Vervanger voor 2x36W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel Pro 30x120cm 6500K 32W | Vervanger voor 2x36W

Beschrijving LED Paneel Pro 30x120cm 6500K 32W | Vervanger voor 2x36W

Efficiënter, duurzamer en beter!

De Budgetlight Econox LED panelen serie is de opvolger en verbeterde versie van het Budgetlight Delta Pro LED paneel. Zo profiteer je onder andere van een sterkere lichtopbrengst (Lumen/watt). Deze is ruim 30% hoger dan voorheen. Verder gaat dit ultrazuinige Budgetlight LED paneel ruim 70.000 branduren mee. Even een snel rekensommetje; wanneer het paneel elke dag zo’n 8 uur zou branden, dan heb je er ruim 25 jaar plezier van! Ook is de kwaliteit van het licht ten opzichte van conventionele verlichting stukken hoger. Onder andere vanwege het energielabel A+ bespaar je tot wel 58% op je maandelijkse energiekosten. Lekker snel verdiend nietwaar?

Rechthoekig en makkelijk

Dit Budgetlight Exonox LED paneel heeft een afmeting van 30x120cm. Dit is een vaak voorkomende maat voor systeemplafonds. De installatie is dan ook een fluitje van een cent. Niet alleen omdat de zeer effectieve Philips Xitanium LED driver al is ingebouwd, maar ook kun je reeds bestaande panelen met TL verlichting in dezelfde afmeting simpel en 1-op-1 vervangen. Dit Budgetlight LED paneel heeft een vermogen van 32 Watt. Het vervangt conventionele TL armaturen van 2x36W. Ook hebben we een aantal Econox LED panelen in de maat 60x60cm

Geen verlies van vermogen en kwaliteit

Omdat de buitenkant van deze Budgetlight Econox een PS (Polystyrene) optische afdekking heeft, treedt er gedurende de levensduur geen verkleuring van het licht en/of verbranding op. De plaat van dit LED paneel kan vanwege de optische behuizing namelijk niet warm worden en blijft continue gekoeld. Een ander kenmerk wat eruit springt is de hoge powerfactor van 0,90. Dit zorgt ervoor dat er gedurende de levensduur van dit LED paneel nauwelijks vermogen verloren gaat. 

Daglicht

Dit Budgetlight LED paneel heeft een kleurtemperatuur van 6500K, wat in de praktijk daglicht afgeeft. Daarbij staat de ‘K’ voor Kelvin. Deze kleurtemperatuur komt regelmatig voor bij werk waar details erg belangrijk zijn, zoals in een operatiekamer, een tandartspraktijk of een drukkerij. De UGR <22 verblidingsgraad is geschikt voor algemene ruimtes, dus dat vergroot direct het toepassingsgebied. De lichtbundel is 120 graden. Dat betekent dat het licht in elke ruimte zeer ruim wordt verspreid.

Lange garantieperiode

Bij Budgetlight willen we iedereen graag voorzien van de beste producten en service. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit Budgetlight Econox LED paneel een all-in garantie van 5 jaar! Wil je graag een (zakelijke) offerte voor dit LED paneel ontvangen of heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op! Onze adviseurs staan graag voor je klaar!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 6 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.