Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro Econox 32W 4400lm - 840 | 120x30cm - UGR <22 - Dali Dimbaar - Philips Xitanium Driver

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Paneel Pro Econox 32W 4400lm - 840 | 120x30cm - UGR <22 - Dali Dimbaar - Philips Xitanium Driver

Succesvolle Budgetlight Econox serie

Al enige tijd is de Econox serie van Budgetlight erg populair. Dat komt met name door de betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit van deze LED panelen. Ook laat Budgetlight andermaal zien dat het inmiddels tot de top van de verlichtingsindustrie hoort. Met dit rechthoekige Budgetlight Econox LED paneel van 30x120cm ga je in meerdere opzichten een duurzame toekomst tegemoet!

De beste prestaties

Waar de diverse Econox LED panelen vooral in uitblinken is onder andere hun hoge efficiëntie, in combinatie met een uitstekende kwaliteit van het licht. Dat is te zien aan de hoge hoeveelheid lumen: 4400! Dankzij de meest innovatieve LED technologie wordt het licht effectief en in een brede stralingshoek van 120 graden over een grote oppervlakte verdeeld. Verder blijft het vermogen van dit armatuur tijdens de looptijd nagenoeg gelijk, dankzij de power factor van >0.90. Zo blijf je dus genieten van optimaal lichtcomfort! 

Externe driver

Bij de aanschaf van dit LED paneel van topmerk Budgetlight hoef je geen aparte driver aan te schaffen. Je krijgt van ons namelijk een zeer krachtige externe driver meegeleverd. Vlak voordat je het LED paneel gaat plaatsen sluit je deze aan op de driver via de handige aansluitconnector. Als dit is gebeurd kun je via de euro stekker het LED paneel aan de netstroom aansluiten (230V) en het LED paneel in het plafond plaatsen. Wil je het LED paneel ophangen? Dat kan met een pendelkit! Klik hier om alle handige accessoires voor deze serie LED panelen te bekijken. 

70.000 branduren

Je hebt gegarandeerd jarenlang profijt van deze duurzame LED verlichting. Na de installatie kun je dit armatuur bij een gemiddeld verbruik (60 uur per week) tot wel 25 jaar ‘vergeten’. Ook ben je al die tijd geen onnodige kosten aan vervanging en onderhoud. Ter vergelijking; conventionele TL armaturen zitten na ruim 4 jaar al aan het eind van hun levensduur. Wat een verschil! Ook qua garantie zit je goed. Je krijgt immers 7 jaar all-in garantie van Budgetlight! 

Koel wit licht - 4000 Kelvin

De kleurtemperatuur van dit Econox LED paneel is 4000 Kelvin. Dit geeft een koel wit licht. Deze lichtkleur is vanwege zijn frisse en neutrale karakter vooral geschikt voor onder andere showrooms, keukens, kapsalons en schoonheidssalons. In deze serie kun je ook kiezen voor een warm wit licht (3000 Kelvin) of daglicht (6500 Kelvin). Ben je hier naar op zoek? Klik dan hier

DALI

Het DALI systeem is een digitaal en innovatief systeem wat alleen maar voordelen biedt. Je kunt met DALI onder meer informatie over de status van de verlichting beheren. Deze instellingen kun je op ieder gewenst moment wijzigen, zonder dat je ieder armatuur handmatig moet aanpassen. Daarnaast helpt de dimmer om de energie-efficiëntie te optimaliseren en is het onderhoud van DALI voordeliger dan bij andere lichtsystemen. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere Econox LED panelen tegelijk aan te sluiten op een DALI systeem.

UGR<22

De UGR<22 waarde van dit LED paneel geeft aan dat het armatuur geschikt is voor algemene ruimtes, zoals de al hierboven genoemde toepassingsgebieden (balie, ontvangstruimte etc.). Voor scholen en kantoren zijn LED panelen met de UGR<19 waarde volgens Europese normeringen verplicht. Ben je op zoek naar LED panelen die specifiek zijn uitgerust met UGR<19? Klik dan hier om alle opties te bekijken.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar