Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro HighLum 30x120cm 6500K 43W UGR<19 | Vervangt 2x36W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel Pro HighLum 30x120cm 6500K 43W UGR<19 | Vervangt 2x36W

Beschrijving LED Paneel Pro HighLum 30x120cm 6500K 43W UGR<19 | Vervangt 2x36W

Vervangt een conventioneel TL armatuur

TL armaturen waren voorheen het armatuur bij uitstek om een kantoor te kunnen verlichten. Hier is met de opkomst van LED verandering in gekomen. Natuurlijk heb je de keuze om jouw oude TL buizen te vervangen met LED TL buizen, maar de overstap naar een LED paneel is nog voordeliger. Dit LED paneel is namelijk erg onderhoudsvriendelijk met een levensduur van 70000 branduren. Bovendien verlicht het armatuur geheel flikkervrij en bespaar je gemiddeld 50% aan energie. Niet vreemd als je ziet dat dit 43W LED paneel een TL armatuur van 2x36W vervangt. Is jouw paneel na jaren van verlichten toch toe aan vervanging, dan kun je jouw oude paneel zonder problemen laten recyclen bij een dergelijk centrum in jouw omgeving.

Hoe slim is dit LED paneel?

LED panelen zijn op diverse punten een slim armatuur te noemen. Zo heeft ieder paneel een bepaalde verblindingsgraad, die ervoor zorgt dat aanwezigen geen lichthinder ervaren tijdens het werk of de doorloop. Dit LED paneel heeft UGR< 19 - Voor kantoren en scholen. Niet wat je zoekt? Je hebt de keuze uit UGR<15/16 (specifieke toepassingen), UGR<19 (scholen en kantoren), UGR<22 (algemene ruimtes) en UGR<25 (gangen, hallen en trappen). Naast de verblindingsgraad is het mogelijk om te kiezen voor een dimbaar armatuur. Is dit paneel dimbaar? Niet Dimbaar. Dimbare LED panelen kunnen zijn voorzien van het DALI systeem of een ander slim systeem, wat altijd staat weergegeven bij de specificatie 'dimbaar'. In dit geval is het mogelijk om LED panelen te groeperen en deze vervolgens gezamenlijk qua licht naar wens in te stellen. Bovendien kun je met DALI een automatische in- en uitschakeling realiseren.

Op diverse manieren te monteren

Een groot voordeel van dit LED paneel is dat je het op 3 manieren kunt installeren, waardoor je ook een eigen inbreng hebt in de uitstraling van een ruimte. De meest voorkomende montage is inbouw, wat met name in een systeemplafond in een handomdraai is geklaard. Hier hoef je namelijk alleen een ‘tegel’ te vervangen door een LED paneel met dezelfde afmetingen, waarna het armatuur geheel opgaat in het plafond. Daarnaast kun je dit paneel met een frame aan het plafond bevestigen of aan het plafond hangen met een ophangsysteem. In dit geval kun je een speelser effect creëren vanwege het verschil in hoogtes. Voor welke installatie ga jij?

Waar past dit 6500K - Daglicht Wit LED paneel?

Met een kleurcode van 865 Daglicht wit ben je te allen tijde voorzien van goede kleurweergave, wat inhoudt dat kleuren in een ruimte natuurlijk worden weergegeven. Bij LED panelen betreft dit immers altijd 80-89Ra of 90-99Ra (staat weergegeven als 8 of 9 in de kleurcode). De lichtkleur van dit paneel is 6500K - Daglicht Wit. Deze kleur is slechts één van de kleurtemperaturen die dit LED armatuur biedt. Iedere lichtkleur heeft zijn eigen functie, wat we hieronder graag voor je toelichten:

  • Zeer warm wit (2200 - 2700K) - Voor algemene ruimtes, zoals ontvangsthallen en gangen met veel natuurlijke lichtinval.
  • Warm wit (3000K) - Voor winkels en algemene ruimtes, zoals gangen, wachtruimtes en kantines.
  • Koel wit (4000K) - Voor standaard werkomgevingen, zoals kantoren, scholen en magazijnen.
  • Daglicht wit (6500K) - Voor werkomgevingen met veel detail, zoals operatiekamers, laboratoria en tekenkamers.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.