Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro Highlum V2.0 40W 60x60cm 4000K UGR <19 | Vervanger voor 4x18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel Pro Highlum V2.0 40W 60x60cm 4000K UGR <19 | Vervanger voor 4x18W

Beschrijving LED Paneel Pro Highlum V2.0 40W 60x60cm 4000K UGR <19 | Vervanger voor 4x18W

Bespaar ruim 45% aan energiekosten

Met de nieuwe en verbeterde versie van het Budgetlight Delta Pro Highlum LED Paneel (versie 2.0) ga je gegarandeerd besparen op onderhouds- en energiekosten. Dit LED Paneel van 60x60cm vervangt conventionele TL armaturen van 4x18W. Zelf verbruikt dit Budgetlight LED Paneel 40 Watt. Je energiebesparing loopt dus op tot 45%! Daarmee is het de ontwerpers van Budgetlight gelukt om dit LED Paneel ruim 10% zuiniger te maken, ten opzichte van het eerste Delta Pro Highlum model.

Ideaal voor elk systeemplafond

Dankzij zijn strakke design past dit Budgetlight LED Paneel perfect in plafonds met een smalle inbouwhoogte. Dat zorgt onder andere voor een snelle en makkelijke installatie. Dit LED Paneel past naadloos in systeemplafonds die dezelfde maat hebben (60x60cm). Check voordat je met het plaatsen begint goed of deze afmetingen overeen komen. 

70.000 branduren

Een ander kenmerk voor de zuinigheid van dit Budgetlight LED Paneel zijn de 70.000 branduren. Even een rekensommetje: wanneer het paneel gemiddeld 10 uur per dag brandt, dan gaat het ruim 19 jaar mee! Ook dragen het energielabel A+ en de krachtige interne Philips Xitanium LED driver bij aan het besparen op je energiekosten. Vanwege de hoge powerfactor van deze Philips driver (0,90) gaat er zeer weinig vermogen verloren gedurende de levensduur van het LED paneel.

Perfect geschikt voor scholen en kantoren (UGR <19)

Dit LED paneel is berust met een UGR <19 waarde. Wat betekent dat eigenlijk? De Unified Glare Rating (UGR), laat zien in welke mate een lamp verblindend is. Hoe lager deze UGR waarde, hoe lager de mate van verblinding is. In Europese wetgevingen is vastgelegd dat LED panelen op onder andere kantoren en scholen een UGR <19 waarde dienen te hebben. Dat maakt dit Budgetlight Delta Pro Highlum LED Paneel dus uitermate geschikt voor deze omgevingen! 

Duurzaam en gekoeld

Sommige LED panelen worden gedurende hun levensduur iets geler qua kleur. Dat heeft te maken met het polystyreen materiaal, dat erg warm wordt. Hierdoor verandert de kleur van het licht. Omdat dit Budgetlight Delta Pro Highlum LED Paneel is uitgerust met een koeling, zal het niet warm worden en treedt er dus geen vergeling op! 

4000 Kelvin: verhoogt de concentratie

Dit Budgetlight Delta Pro LED paneel heeft een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin. In de praktijk komt dit overeen met koel wit licht. Dit komt perfect tot zijn recht op scholen en kantoren, omdat het bevorderlijk is voor de focus en concentratie van werknemers en/of leerlingen. Verder kenmerkt dit Budgetlight LED paneel zich door zijn hoge lichtopbrengst van wel 5480 Lumen. Dat maakt deze LED panelen uitermate geschikt voor omgevingen en ruimtes met hoge plafonds.

7 jaar all-in garantie

Budgetlight wil het beste voor zijn klanten! Iedere dag weer. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit Budgetlight LED paneel 7 jaar all-in garantie. Kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 1 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.