Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro Pronox V2.0 30W 4110lm - 840 | 120x30cm - UGR <19 - Dali Dimbaar - Philips Xitanium Driver

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Paneel Pro Pronox V2.0 30W 4110lm - 840 | 120x30cm - UGR <19 - Dali Dimbaar - Philips Xitanium Driver

Budgetlight is al sinds het jaar 2000 bezig met het produceren van kwaliteitsverlichting. Met verlichting van Budgetlight ben je daarnaast verzekerd dat alle geproduceerde verlichting voldoet aan de Europese richtlijnen. Bovendien gelooft Budgetlight in eerlijke prijzen, zodat Budgetlight producten toegankelijk zijn voor iedereen!

De LED Paneel Pro Pronox V2.0 30W 4110lm - 840 | 120x30cm - UGR is van hoge kwaliteit. Dit LED paneel is door zijn smalle dimensies uitermate geschikt voor plafonds met smalle inbouwhoogtes. Daarnaast is het een uitstekende vervanging voor conventionele TL armaturen. Het Budgetlight LED paneel van de Delta Pro serie kan perfect geïnstalleerd worden in 120x30cm systeemplafonds. De LED technologie die deze Budgetlight LED paneel gebruikt, komt bovendien met vele voordelen. Zo beschikt dit LED paneel over een levensduur van maar liefst 70000 uur en verbruikt het ook veel minder energie dan de conventionele TL armaturen. Zo is dit Budgetlight LED paneel van 30W een directe vervanger voor de conventionele TL armaturen met een verbruik van 2x36W.

Comfort en productiviteit zijn twee belangrijke aspecten voor medewerkers in de werkplaats. Dit comfort kan op verschillende manieren bereikt worden. Een van die manieren is door de (hinderlijke) weerkaatsing van de verlichting op bijvoorbeeld computerschermen te verminderen. Zo biedt Budgetlight verschillende verblindings graden (UGR) variërend van UGR<15 wat goed is voor specifieke toepassingen zoals operatiekamers, UGR<19, wat minimaal vereist is voor kantoorruimtes en UGR<22, wat geschikt is voor algemene ruimtes. Het Budgetlight LED Paneel Delta Pro heeft een verblindingsgraad van UGR< 19 - Voor kantoren en scholen. Daarnaast is het licht van het LED paneel flikkervrij en beschikbaar in verschillende kleuren zoals warm wit (3000K), koel wit (4000K) en daglicht (6500K). Dit Budgetlight LED Paneel heeft een kleurtemperatuur van 4000K - Koel Wit.

Wat krijg je nog meer met de Budgetlight LED paneel Delta Pro?

  • Energielabel van
  • Een eenvoudige installatie
  • Een All-in garantie van 7 jaar
  • De kwaliteit die je van een merk als Budgetlight kunt verwachten!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar