Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro Pronox V3.0 30W 3960lm - 830 | 120x30cm - UGR <22 - Dali Dimbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Paneel Pro Pronox V3.0 30W 3960lm - 830 | 120x30cm - UGR <22 - Dali Dimbaar

Vele voordelen

Kies je voor dit rechthoekige Budgetlight Delta Pro V3 LED paneel van 30x120cm, dan haal je absolute topkwaliteit binnen. Met de overstap op deze duurzame LED verlichting profiteer je bovendien van vele voordelen. Eén daarvan is een mooie energiebesparing van ruim 60%. Ook vallen kosten voor onderhoud en vervanging aanzienlijk lager uit, omdat dit Budgetlight LED paneel veel langer meegaat dan zijn conventionele tegenhanger; een TL armatuur met daarin twee 120cm lange TL buizen van ieder 36 Watt. 

Lange levensduur

Qua hoeveelheid branduren ga je er met dit Budgetlight Delta Pro LED paneel ook flink op vooruit. Zo gaan de meeste TL buizen 15.000 uur mee, terwijl dit inbouwarmatuur over een levensduur van 50.000 uur beschikt! Tel uit je winst! Als we dat aantal branduren vertalen in tijd gaat dit LED paneel bij een gemiddeld verbruik van 12 uur per dag ruim 16 jaar mee! Bij aankoop kun je bovendien rekenen op 5 jaar Budgetlight all-in garantie! 

3000 Kelvin - warm wit licht

Je kunt in deze Delta Pro V3 serie van Budgetlight kiezen uit twee soorten kleurtemperatuur. Dit LED paneel heeft een lichtkleur van 3000 Kelvin, wat een warm wit licht geeft. Qua tint heeft dit een warm en uitnodigend karakter. Heb je meer baat bij een LED paneel met een koeler/frisser licht? Kies dan voor 4000 Kelvin! Klik hier om alle LED panelen in deze lichtkleur te bekijken.

DALI dimbaar

Een groot voordeel is dat dit Budgetlight LED paneel DALI dimbaar is. Met deze slimme digitale interface beheer je alle informatie over de status van de verlichting. Deze instellingen kun je op elk moment wijzigen, zonder dat je ieder armatuur handmatig moet aanpassen. Verder helpt de dimmer om de energie-efficiëntie te optimaliseren en is het onderhoud van DALI voordeliger dan bij andere lichtsystemen. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere LED panelen tegelijk aan te sluiten.

Externe driver

Je sluit dit LED paneel van topmerk Budgetlight aan op een externe driver, die je van ons krijgt meegeleverd. Deze sluit je vervolgens aan op de netstroom. Het plaatsen in een systeemplafond is vervolgens erg eenvoudig. Verwijder eerst je huidige armatuur en plaats vervolgens je nieuwe Delta Pro V3 LED paneel. Twijfel je over de installatie? Laat deze dan door een vakbekwaam persoon uitvoeren.

Geschikt voor algemene ruimtes

De UGR waarde vertelt iets over de mate waarin een LED paneel lichthinder veroorzaakt vanuit de ooghoogte en kijkrichting van de gebruiker. Dit Delta Pro V3 LED paneel beschikt over een UGR<22 waarde en dat maakt het geschikt voor algemene ruimtes. Daarbij kun je onder meer denken aan een hal, gang, balie, ontvangstruimte, foyer, kleedkamer en/of een receptie. LED panelen die speciaal geschikt zijn voor scholen en kantoren dienen te zijn uitgerust met een UGR<19 waarde. Dit is volgens Europese richtlijnen en normeringen verplicht. Ben je specifiek op zoek naar een UGR<19 LED paneel? Klik dan hier.

Hoge lichtopbrengst

De 3960 lumen zorgen voor een zeer hoge lichtkwaliteit. Dat merk je onder meer aan de ruime spreiding van het licht, dat via een bundelhoek van 120 graden effectief naar beneden en opzij schijnt. Bij Budgetlight kun je terecht voor LED panelen in verschillende soorten en maten, zoals 60x60cm. Klik hier om alle opties te bekijken. Wil je een grotere hoeveelheid van dit product bestellen? Vraag dan aan de rechterkant van deze pagina gratis een offerte aan! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar