Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro V2.0 30W 30x120cm 6500K UGR <19 | Vervanger voor 2x36W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Paneel Pro V2.0 30W 30x120cm 6500K UGR <19 | Vervanger voor 2x36W

Bespaar ruim 58% aan energiekosten

Met de nieuwe en verbeterde versie van het Budgetlight Delta Pro LED Paneel (versie 2.0) ga je gegarandeerd besparen op onderhouds- en energiekosten. Dit LED Paneel van 30x120cm vervangt conventionele TL armaturen van 2x36W. Zelf verbruikt dit Budgetlight LED Paneel 30 Watt. Je energiebesparing loopt dus op tot 58%! Daarmee is het de ontwerpers van Budgetlight gelukt om dit LED Paneel ruim 10% zuiniger te maken, ten opzichte van het eerste Delta Pro model.

Ideaal voor elk systeemplafond

Dankzij zijn strakke design past dit Budgetlight LED Paneel perfect in plafonds met een smalle inbouwhoogte. Dat zorgt onder andere voor een snelle en makkelijke installatie. Dit LED Paneel past naadloos in systeemplafonds die dezelfde maat hebben (30x120cm). Check voordat je met het plaatsen begint goed of deze afmetingen overeen komen. 

70.000 branduren

Een ander kenmerk voor de zuinigheid van dit Budgetlight LED Paneel zijn de 70.000 branduren. Even een rekensommetje: wanneer het paneel gemiddeld 10 uur per dag brandt, dan gaat het ruim 19 jaar mee! Ook dragen het energielabel A+ en de krachtige interne Philips Xitanium LED driver bij aan het besparen op je energiekosten. Vanwege de hoge powerfactor van deze Philips driver (0,90) gaat er zeer weinig vermogen verloren gedurende de levensduur van het LED paneel.

Perfect geschikt voor scholen en kantoren (UGR <19)

Dit LED paneel is berust met een UGR <19 waarde. Wat betekent dat eigenlijk? De Unified Glare Rating (UGR), laat zien in welke mate een lamp verblindend is. Hoe lager deze UGR waarde, hoe lager de mate van verblinding is. In Europese wetgevingen is vastgelegd dat LED panelen op onder andere kantoren en scholen een UGR <19 waarde dienen te hebben. Dat maakt dit Budgetlight Delta Pro LED Paneel dus uitermate geschikt voor deze omgevingen! 

Duurzaam en gekoeld

Sommige LED panelen worden gedurende hun levensduur iets geler qua kleur. Dat heeft te maken met het polystyreen materiaal, dat erg warm wordt. Hierdoor verandert de kleur van het licht. Omdat dit Budgetlight Delta Pro LED Paneel is uitgerust met een koeling, zal het niet warm worden en treedt er dus geen vergeling op! 

6500 Kelvin: daglicht

Dit Budgetlight Delta Pro LED paneel heeft een kleurtemperatuur van 6500 Kelvin. In de praktijk komt dit overeen met (natuurlijk) daglicht. Dit komt perfect tot zijn recht in omgevingen waar details belangrijk zijn, zoals in een laboratorium, drukkerij, ziekenhuis of tandartspraktijk. Verder kenmerkt dit Budgetlight LED paneel zich door zijn hoge lichtopbrengst van wel 4110 Lumen. Dat maakt deze LED panelen uitermate geschikt voor omgevingen en ruimtes met hoge plafonds.

7 jaar all-in garantie

Budgetlight wil het beste voor zijn klanten! Iedere dag weer. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit Budgetlight LED paneel 7 jaar all-in garantie. Kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar