Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Paneel Pro V2.0 Highlum 40W 5480lm - 840 | 60x60cm - UGR <19 - Dali Dimbaar - Philips Xitanium Driver

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED Paneel Pro V2.0 Highlum 40W 5480lm - 840 | 60x60cm - UGR <19 - Dali Dimbaar - Philips Xitanium Driver

Beschrijving LED Paneel Pro V2.0 Highlum 40W 5480lm - 840 | 60x60cm - UGR <19 - Dali Dimbaar - Philips Xitanium Driver

UGR<19 | zeer geschikt voor kantoren en scholen

Het Budgetlight LED paneel Delta Pro is ideaal om te gebruiken in kantoren en scholen. Het LED paneel is voorzien van UGR<19; de maximale verblindingsgraad die de NEN normering voor kantoren en scholen toestaat. Daarbij hebben LED panelen geen flikkeringen in het licht. Als gevolg hiervan ervaren werknemers en leerlingen geen lichthinder tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

DALI | koel wit licht (4000K)

Koel wit licht (4000K) zorgt voor een hoge mate van concentratie op de werkvloer en in de klas. Als gevolg verbetert de productiviteit van medewerkers en leerlingen. Dit Budgetlight LED paneel is voorzien van een DALI systeem, wat inhoudt dat aangesloten panelen onderling kunnen communiceren. Daarbij maakt dit systeem het LED paneel dimbaar, waardoor er geen onnodige energie wordt verspild.

Energielabel A+ | 50.000 branduren

Dit 60x60cm LED paneel van 40W vervangt 4 TL buizen van 18W. Je realiseert hiermee een energiebesparing van wel 45%. Het Budgetlight LED paneel Highlum Xitanium is dan ook voorzien van energielabel A+. Door de levensduur van 50.000 branduren is het paneel, bij een gemiddeld gebruik van 12 uur per werkdag, ruim 16 jaar te gebruiken. Bij scholen is dit zelfs enkele jaren langer door de vastgelegde vakantieperioden.

Budgetlight kwaliteit | 7 jaar all-in garantie

Budgetlight staat garant voor energiezuinige en efficiënte LED verlichting van kwaliteit. Dit geldt ook voor het LED paneel Delta Pro. Het LED paneel is eenvoudig in een systeemplafond te installeren, waarna het jarenlang meegaat. Bovendien krijg je bij aanschaf Budgetlight LED paneel 7 jaar lang all-in garantie.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.