Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving LED Spot AR111 GU10 PRO

Energiezuinige LED GU10 spot

Deze Budgetlight LED GU10 spot is verkrijgbaar in 12W en 15W varianten. Het is algemeen bekend dat je met LED bespaart op je energieverbruik. Voor deze LED spots loopt deze besparing op tot wel 80%! Daarbij heeft deze GU10 spot een levensduur van 45.000 uur. Dit is ruim 15 jaar als je de spot dagelijks 8 uur gebruikt. Je hoeft in deze tijd dus geen kosten te maken aan vervanging of onderhoud. Dit is wel het geval bij conventionele GU10 spots die gemiddeld slechts 2000 uur branden.

Perfecte CRI voor retail en tentoonstellingen

Een 90-100Ra kleurweergave is ideaal voor kledingwinkels, supermarkten, kunstgalerijen en andere retailwinkels of tentoonstellingen waar kleuren van belang zijn. Deze kleurweergave zorgt er namelijk voor dat een kleur onder lamplicht hetzelfde is als de werkelijke kleur in natuurlijk daglicht. Klanten zullen hierdoor niet teleurgesteld raken over hun aankoop en kunst komt hiermee optimaal tot zijn recht.

Eenvoudig sfeer creëren

Met de kleurtemperaturen zeer warm wit (2700K) en warm wit (3000K) creëer je in een handomdraai sfeer. Deze lichtkleuren hebben namelijk een warme gloed die goed tot zijn recht komt in onder andere woningen en de horeca. Deze GU10 LED spot kan bovendien gedimd worden. Je hebt dus zelf de controle over de lichtintensiteit. Vergeet bij de overstap naar LED jouw oude dimmer niet te vervangen door een LED dimmer. 

40º accentverlichting

De GU10 LED spot van Budgetlight straalt het licht uit in een hoek van 40º. Deze smalle gradenbundel is ideaal om te gebruiken als accentverlichting in een ruimte. Bovendien zorgt de lichtopbrengst voor aangename verlichting (maximaal 800 Lumen), waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verblinding of andere lichthinder.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...