Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Strip 5M/10mm COB 480LEDs/M | Binnen Excl. Driver/Kabels

1 results

Beschrijving LED Strip 5M/10mm COB 480LEDs/M | Binnen Excl. Driver/Kabels

Hoge kwaliteit LED Strips

Maak kennis met deze serie topkwaliteit LED Strips van A-merk Budgetlight. Deze zijn 10mm breed en allen voorzien van een zeer efficiënte en de beste LED technologie, dat zorgt voor optimale lichtpresaties, waarbij kleuren zo natuurlijk en echt mogelijk worden weergegeven (90-99Ra). De lengte van deze LED Strips is 5 meter. En ander voordeel is dat deze flexibel te plaatsen LED verlichting een levensduur heeft van 50.000 branduren. Daarmee ben je verzekerd van een energiezuinig product dat bij een gemiddeld verbruik tot ruim 20 jaar mee gaat! Verder kun je rekenen op een garantieperiode van 5 jaar! 

Makkelijk geïnstalleerd

Om deze LED Strips aan te sluiten een geschikte externe driver en een DC kabel nodig. Hiermee kun je deze producten snel en eenvoudig op de juiste plek installeren. Let erop dat de LED Strip voor het aansluiten eerst helemaal uitgerold dient te zijn. Zo wordt voorkomen dat de strip te heet kan worden of kan breken. Wil je een LED strip op een bepaalde plaats vast plakken? Ook dat kan, na het verwijderen van de beschermfolie. Deze Budgetlight LED Strips zijn uitgerust met 480 LED elementen per meter (COB), die ervoor zorgen dat het licht gelijkmatig wordt verspreid.

Diverse mogelijkheden 

Wil je de lengte van deze LED Strips veranderen? Dan kun je twee kanten op. Zo kun je meerdere LED Strips aan elkaar koppelen, met een totale lengte van 10 meter. Hierbij is het wel zaak om te checken of het wattage van de LED Strips niet hoger is dan het wattage van de driver. Is dat het geval, dan zul je een driver met een hoger vermogen moeten plaatsen. Verder kun je indien gewenst ook de LED Strip korter maken. Hiervoor zijn speciaal een aantal plekken op de LED Strip aangegeven met het symbool van een schaar. 

Kies jouw kleurtemperatuur

Stel jezelf bij het kiezen van de juiste lichtkleur de vraag wat voor effect je met het licht van de LED Strip wil creëren en in welke ruimte je de verlichting wil plaatsen. Sowieso is het goed om rekening te houden met de hoge lichtopbrengst van deze producten. En dat zie je terug aan het krachtige licht. Qua lichtkleur kun je kiezen uit:

  • 2700 Kelvin - extra warm wit licht. Geeft een sfeerverhogend effect.
  • 3000 Kelvin - warm wit licht. Aangenaam en verwelkomend effect.
  • 4000 Kelvin - koel wit licht. Koel en neutraal licht, dat de concentratie verhoogt.
  • 6000 Kelvin - daglicht wit licht. Geschikt voor specifieke ruimtes/toepassingen waarbij veel licht nodig is.

Extra accessoires

Er zijn een aantal opties om samen met deze Budgetlight LED Strips te gebruiken. Zo kun je gebruikmaken van aluminium profielen in diverse vormen, waarin je deze verlichting kunt plaatsen. Verder zijn er onder meer verlengstukken, drivers en aansluitkabels los verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht van alle Budgetlight LED Strip accessoires.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...