Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Strip SMD 120LEDs/M 120W 2060lm 24v - 927 | 5M/10mm - Hoogste Kleurweergave - Binnen - Excl. Driver

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Strip SMD 120LEDs/M 120W 2060lm 24v - 927 | 5M/10mm - Hoogste Kleurweergave - Binnen - Excl. Driver

Professionele LED Strip van Budgetlight

Op zoek naar een LED Strip die lang mee gaat en ook nog eens van hoge kwaliteit is? Dan voldoet deze 5 meter lange Budgetlight LED Strip aan alle eisen! Dit flexibele LED product heeft 120 LED elementen per meter, een levensduur van 50.000 branduren en is zeer flexibel qua gebruik. Ook bezit deze Budgetlight LED Strip de hoogste kleurweergave (90-99 Ra), wat betekent dat kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Daarnaast ben je verzekerd van LED verlichting met een laag energieverbruik, terwijl je een helder en krachtig licht zult ervaren. Verder ben je na aankoop verzekerd van 5 jaar Budgetlight all-in garantie. 

Snelle en eenvoudige installatie

LET OP: Voordat je een LED strip wil aansluiten op de netstroom, dient deze eerst helemaal te zijn uitgerold. Is dat niet het geval, dan bestaat de kans dat de strip te heet wordt en eventueel zal breken. Voor de installatie heb je een 24 Volt Driver nodig van 150W, alsmede een externe aansluitkabel. Je kunt er ook voor kiezen om een LED Strip vast te plakken. Zorg hierbij altijd voor een schone en droge ondergrond. Wanneer je de beschermfolie verwijdert, kun je de LED Strip vervolgens op de gewenst plek vastplakken.

LED Strips koppelen en korter maken

Je hebt de mogelijkheid om LED Strips aan elkaar te koppelen, met een maximum lengte van 10 meter. Waar je hierbij rekening mee moet houden is het vermogen van de aangesloten driver. Is de hoeveelheid Watt hoger dan het vermogen van de driver, dan zal het licht niet branden. Het koppelen kan enerzijds door een male en female plug op elkaar aan te sluiten en anderzijds via connectoren. Wil je een LED Strip inkorten? Dat kan alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen, die te herkennen zijn aan het symbool van een schaar.

2700 Kelvin - Extra warm wit licht

Ook van belang is de kleurtemperatuur. En die is 2700 Kelvin, wat een extra warm wit licht geeft. Deze lichtkleur is met name geschikt als sfeerverlichting, omdat het een warm en sfeervol karakter heeft. Wat betreft het toepassingsgebied kun je met een LED Strip in 2700K in huis denken aan woonkamers, slaapkamers en zolders, maar ook aan diverse horecagelegenheden zoals hotels, restaurants, discotheken, kroegen, hotels, theaters en meer. Het gaat vooral om het effect wat je de lichtkleur kunt bereiken, dus er zijn in feite tal van plekken waar je dit product kunt plaatsen, zowel in huis als elders. Ben je op zoek naar een LED Strip in een andere kleurtemperatuur? Klik dan hier.

Diverse accessoires

Voor het gebruiksgemak kun je gebruik maken van meerdere accessoires, zoals een 3-polige aansluitkabel en een Driver met male/female aansluiting. Verder heb je de keuze om een LED Strip te voorzien van een Aluminium profiel, in meerdere vormen (vierkant, rechthoekig etc.). Deze profielen zorgen er onder meer voor dat de LED Strip gekoeld blijft.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar