Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Strip SMD 120LEDs/M 120W 2230lm 24v - 960 | 5M/10mm - Hoogste Kleurweergave - Binnen - Incl. Meanwell Driver MW-LRS-150W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Strip SMD 120LEDs/M 120W 2230lm 24v - 960 | 5M/10mm - Hoogste Kleurweergave - Binnen - Incl. Meanwell Driver MW-LRS-150W

Professionele LED Strip van Budgetlight

Op zoek naar een LED Strip die lang mee gaat en ook nog eens van hoge kwaliteit is? Dan voldoet deze 5 meter lange LED Strip van topmerk Budgetlight aan alle eisen! Dit flexibele LED product heeft 120 LED elementen per meter, een levensduur van 50.000 branduren en is zeer flexibel qua gebruik. Ook bezit deze Budgetlight LED verlichting de hoogste kleurweergave (90-99 Ra), wat betekent dat kleuren zo natuurlijk mogelijk worden weergegeven. Daarnaast ben je verzekerd van LED verlichting met een laag energieverbruik, terwijl je een helder en krachtig licht zult ervaren. Verder ben je na aankoop verzekerd van 5 jaar Budgetlight all-in garantie. 

Snelle en eenvoudige installatie

LET OP: Voordat je dit product wil aansluiten op de netstroom, dient deze eerst helemaal te zijn uitgerold. Is dat niet het geval, dan bestaat de kans dat de strip te heet wordt en eventueel zal breken. Voor de installatie heb je een 24 Volt Driver nodig van 150W, alsmede een externe aansluitkabel. Deze zijn bij deze LED strip set inbegrepen! Je kunt er ook voor kiezen om een LED Strip vast te plakken. Zorg hierbij altijd voor een schone en droge ondergrond. Wanneer je de beschermfolie verwijdert, kun je de strip vervolgens op de gewenst plek vastplakken.

Koppelen en korter maken

Je hebt de mogelijkheid om LED Strips aan elkaar te koppelen, met een maximum lengte van 10 meter. Waar je hierbij rekening mee moet houden is het vermogen van de aangesloten driver. Is de hoeveelheid Watt hoger dan het vermogen van de driver, dan zal er geen licht gaan branden. Het koppelen kan enerzijds door een male en female plug op elkaar aan te sluiten en anderzijds via connectoren. Wil je een LED Strip inkorten? Dat kan alleen op de hiervoor aangegeven plaatsen op de rol, die te herkennen zijn aan het symbool van een schaar.

6000 Kelvin - Daglicht

Ook van belang is de kleurtemperatuur. En die is 6000 Kelvin. Qua licht komt dat overeen met (natuurlijk) daglicht. En dat is een lichtkleur die vooral geschikt is op plekken waar veel licht nodig is. De verlichting moet vooral functioneel zijn in de betreffende ruimte. Een goed voorbeeld hiervan is een laboratorium of een praktijk waar behandelingen worden uitgevoerd. Verder is de kleurtemperatuur 6000K goed geschikt voor een werkplaats. Ben je op zoek naar een LED Strip in een andere kleurtemperatuur, bijvoorbeeld warm wit licht? Klik dan hier.

Diverse behuizingen mogelijk

Voor het gebruiksgemak kun je gebruik maken van een Aluminium profiel, in meerdere vormen (vierkant, rechthoekig etc.). Deze profielen zorgen er onder meer voor dat de LED Strip gekoeld blijft.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar