Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving LED T9 Buis Circulair EM/MAINS 

Met de Budgetlight Avant LED T9 Circular EM/Mains buis, heeft Budgetlight weer een product van zeer hoge kwaliteit op de markt gezet. Deze T9 LED Buizen zijn energie-efficiënte vervangers van conventionele TL buizen. Omdat de Budgetlight Avant LED buis gemiddeld 41% minder energie hoeft te gebruiken om dezelfde lichtintensiteit te verkrijgen dan de conventionele TL buizen, zul je zeker een direct verschil zien in je energiekosten. Daarnaast genieten deze LED buizen van een lange levensduur van maarliefst 30.000 uur waardoor je lang plezier zult hebben van de LED buizen en ook voor lange tijd geen zorgen hoeft te maken over eventuele vervanging.

 

Cirkelvormig

 

Deze Budgetlight Avant T9 LED buis kenmerkt zich door zijn cirkelvormige buis. Het voordeel hiervan is dat door de cirkelvormige buis licht op een gelijkmatige manier kan verspreid worden zonder enige schaduwen.

 

Veel keuze

 

De Budgetlight Avant Ronde LED Buizen met T9 formaat in deze categorie zijn verkrijgbaar in twee diameters: 205mm (verbruik van 12W, vervangt 22W) en 298mm (verbruik van 20W, vervangt 32W). Verder kun je kiezen tussen verschillende kleurtemperaturen, variërend van warm wit (3000K) voor een warme sfeer in bijvoorbeeld winkels tot koel wit (4000K) wat productiviteit verhoogt in kantooromgevingen.

 

Handig om te weten

 

T9 buizen hebben een G10q bi-pin fitting. Dit houdt in dat er een afstand van 10mm tussen de twee pinnen bevindt. Verder vervangt dit conventionele TL verlichting. Hierbij werken de LED buizen op een conventioneel voorschakelapparaat(EM). Ook kun je de buizen direct aansluiten op AC (Mains). Door de hoge energie-efficiëntie van de Budgetlight Avant Circular EM LED T9 heeft het energielabel A+. Daarnaast biedt Budgetlight een garantie van 3 jaar op de T9 LED buizen in deze categorie. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Budgetlight Avant LED T9 Circular EM of heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan je graag te hulp.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...