Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED TL Armatuur Connect 5W 450lm - 865 | 30cm - 20x Koppelbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED TL Armatuur Connect 5W 450lm - 865 | 30cm - 20x Koppelbaar

Beschrijving LED TL Armatuur Connect 5W 450lm - 865 | 30cm - 20x Koppelbaar

Veelzijdig opbouwarmatuur

De witte Budgetlight LED Batline Connect van 30cm en 5 Watt kan het best worden omschreven als een compacte batten of montagebalk die uitstekend als opbouwarmatuur te gebruiken is op plekken zoals in een magazijn, supermarkt, bouwmarkt, opslagplaats of parkeergarage. Een mooie bijkomstigheid is dat de Batline Connect 20 keer koppelbaar is. Je kunt indien gewenst dus een lange lijn montagebalken eenvoudig aan elkaar monteren. Het armatuur is uitgerust met een polycarbonaat behuizing en een lichtbundel van 100°. Let op: het armatuur is niet geschikt voor buitengebruik.

Installatiegemak

Dit complete armatuur wordt plug & play aangeleverd, inclusief flikkervrije geïntegreerde LED driver. Tevens ontvang je de volgende accessoires die je helpen bij een snelle installatie; aansluitsnoer, koppelsnoer, RVS montageklemmen en een schakelaar. Je installeert de batten op eenvoudige wijze. Eerst haal je de oorspronkelijke conventionele verlichting uit het bestaande armatuur. Vervolgens klik je de Batline op het bestaande armatuur en deze klem je vast. Een fluitje van een cent dus!

Stap over op LED en bespaar!

Deze Budgetlight Connect LED batten omvat alle voordelen waar LED verlichting om bekend staat. Vergeleken met conventionele verlichting gaat dit zuinige en tegelijkertijd duurzame armatuur 10 keer zo lang mee. Je bent immers verzekerd van 30.000 branduren, waardoor je ruim 12 jaar plezier hebt van deze Budgetlight Connect. Omdat onderhouds- en vervangingskosten verleden tijd zijn en het armatuur energielabel A bevat, bespaar je aanzienlijk. Dat geldt ook voor je energierekening. Die gaat gemiddeld met zo’n 50% omlaag! Ook kun je rekenen op een zeer korte terugverdientijd. 

Specificaties en garantie

Met 6500K haal je een armatuur in huis dat daglicht afgeeft. Dit is een kleurtemperatuur die vooral wordt gebruikt in drukkerijen, operatiekamers of musea. Verder heeft deze Connect LED batten een lumen / Watt verhouding van 80. De IP20 behuizing wil zeggen dat het armatuur vrijwel stofdicht is. Budgetlight hecht veel waarde aan een goede service. Om die reden geven wij je 3 jaar all-in garantie bij de aanschaf van dit armatuur! Heb je vragen of opmerkingen over dit product? Neem dan contact met ons op! Wij staan zes dagen in de week voor je klaar.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 32 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.