Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED TL Armatuur Waterdicht 6600lm - 840 | 150cm - Dali Dimbaar - Doorvoerbedrading (5x2.5mm2)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED TL Armatuur Waterdicht 6600lm - 840 | 150cm - Dali Dimbaar - Doorvoerbedrading (5x2.5mm2)

Volledig stof- en waterdicht 

Het Budgetlight Waterdichte LED TL Armatuur Pro 150cm is speciaal geproduceerd voor vochtige en stoffige ruimtes. Het is de vervanger van traditionele TL-armaturen van 2x58 Watt. Dit grijze armatuur heeft een IP-66 waarde. Daarmee wordt bedoeld dat het helemaal stof- en waterdicht is. Verder is de behuizing van het armatuur van polycarbonaat. Zijn robuuste uiterlijk maakt dit Budgetlight TL Armatuur uitermate geschikt voor onder andere stallen met een hoge concentratie ammoniak of ondergrondse parkeergarages. Indien gewenst kan het armatuur ook in de buitenlucht worden opgehangen!

Goed voor de portemonnee

Overstappen op LED verlichting biedt de nodige voordelen! Met de aanschaf van dit Budgetlight LED TL Armatuur Pro bespaar je al gauw 50% aan energiekosten. Snel verdiend toch? Het armatuur brandt tot wel 70.000 branduren en bezit het energielabel A++. Dat is het op één na zuinigste energielabel in de wereld. Verder heb je geen last van onderhouds- en vervangingskosten, waardoor je verzekerd bent van een korte terugverdientijd.

4000 Kelvin: koel wit licht

Dit armatuur heeft een kleurtemperatuur van 4000K. De ‘K’ staat in dit geval voor ‘Kelvin’. 4000K geeft een koel wit licht af. Dit zie je vaak terug in ruimtes zoals scholen of kantoren. Het is bovendien een kleurtemperatuur waarmee donkere ruimtes helder verlicht kunnen worden, zowel overdag als ‘s nachts. 4000K wordt het vaakst gekozen door onze klanten.

DALI 

Dit armatuur is DALI dimbaar. Met dit systeem worden VSA’s en LED drivers op digitale wijze aangestuurd. Met een automatische dimregeling en een lichtmeter die je zelf kunt instellen wordt de verlichting in een ruimte voortdurend gemeten. Bij voldoende zonlicht wordt het armatuur gedimd tot maximaal 5% van het vermogen. In dat geval is het armatuur twintig keer zuiniger qua verbruik! In ruimtes die weinig worden gebruikt kan het armatuur gedimd worden op basis van aanwezigheid.

Doorvoer bedrading

Het installeren van dit armatuur is een fluitje van een cent. Omdat het is uitgerust met doorvoer bedrading kun je het armatuur aan gelijknamige exemplaren koppelen. Dit is vooral handig wanneer je een langere ‘lichtlijn’ wil ophangen. Het enige dat je hoeft te doen is het eerste armatuur aansluiten op de netstroom met een euro stekker. Met een snoer en een adereindhuls koppel je vervolgens de armaturen aan elkaar. Ieder armatuur heeft overigens een interne driver.

5 jaar garantie

Op het Budgetlight Waterdichte LED TL Armatuur Pro krijg je van Budgetlicht een all-in garantie van 5 jaar. Wil je voor dit product een offerte aanvragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar