Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED TL Armatuur Waterdicht V2.0 150cm 55W 7700lm - 840 | Doorvoerbedrading - Dali Dimbaar - Sensor - 3 Uur Noodverlichting

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED TL Armatuur Waterdicht V2.0 150cm 55W 7700lm - 840 | Doorvoerbedrading - Dali Dimbaar - Sensor - 3 Uur Noodverlichting

De duurzaamste manier van verlichten met LED

LED is gemiddeld 70% zuiniger als conventionele verlichting, maar het zijn de extra functionaliteiten, zoals een handige sensor, die deze besparing nog verder op laten lopen. Deze LED sensorlamp is daarom de ideale manier om energieverspilling in bedrijven en woningen tegen te gaan. Het licht brandt immers enkel wanneer dit voor jou gewenst is. In dit geval met een handige Schemerschakelaar, Bewegingssensor. Bovendien zorgt deze sensor voor extra gebruiksgemak. Je hebt immers geen schakelaar nodig om de lamp te laten branden, dit doet de lichtbron automatisch met een 4000K - Koel Wit licht.

De IP-waarde bepaalt de plek van toepassing

Sensorverlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden afhankelijk van de waterdichtheid van het armatuur. Dit wordt weergegeven met een IP-waarde, wat voor deze lamp IP65 - Stof- en Waterdicht betreft. Het eerste getal staat hierbij voor de stofdichtheid en het tweede getal voor de waterdichtheid. Alle armaturen met een waterdichtheid van 4 of hoger kunnen in de buitenlucht geplaatst worden. Komt de sensorlamp in aanraking met hevige regenval of andere hoge mates van vocht, dan is een waarde van 5 of hoger aan te raden. Staat jouw sensorlamp in een omgeving waar de kans of schokken of stoten hoog is? Kijk dat ook goed naar de IK-waarde (slagvastheid).

Overige opties bij sensorverlichting …

Hecht je veel waarde aan veiligheid, bijvoorbeeld in het geval van stroomuitval? Dan is het goed om te weten als een sensorlamp een noodverlichtingsunit heeft. Hier kun je alle sensorverlichting met noodverlichting vinden. Een andere mogelijkheid is dimbare sensorverlichting. Hiermee heb je naast het moment van verlichten ook invloed op de lichtintensiteit.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar