Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED TL-Buis 115cm | 6500K 26W - HO

Specificaties LED TL-Buis 115cm | 6500K 26W - HO

Beschrijving LED TL-Buis 115cm | 6500K 26W - HO

Met Budgetlight zit je goed!

Energiezuinig, ultradun, duurzaam én goed voor het milieu. Deze eigenschappen horen allemaal bij de Avant LEDtube T5 Extreme HO 1200mm van Budgetlight. Het is de LED vervanger van conventionele T5 TL buizen van 54 Watt. Zelf verbruikt deze Budgetlight LED T5 tube slechts 26 Watt, terwijl je verzekerd bent van dezelfde lichtopbrengst. En dat merk je in je portemonnee, want je kunt tot wel 50% aan energiekosten besparen. Ook zijn onderhouds- en vervangingskosten verleden tijd.  

De Avant laat je stralen

Een ander voordeel van deze Budgetlight Avant LEDtube Extreme is zijn ruime gradenbundel van 150. Dit zorgt voor een zeer ruime spreiding van het licht. De 50.000 branduren zorgen ervoor dat je ruim 20 jaar plezier van deze Budgetlight LED TL buis zult hebben. En met het energielabel A++ ben je verzekerd van een ultrazuinig product. De diameter van de buis is 17mm. Hou er rekening mee dat deze LED tube niet dimbaar is.

Razendsnelle installatie

Deze Budgetlight Avant LED T5 tube sluit je rechtstreeks op de netstroom aan (Mains / 220-240V). Een LED starter heb je niet nodig. Makkelijker kan het niet toch? Let er wel op dat deze Budgetlight LED buis niet op een Hoogfrequent voorschakelapparaat (HF) werkt. Wanneer je het voorschakelapparaat uit het armatuur haalt, bespaar je direct nog meer aan energiekosten. Check ook van tevoren altijd even de lengte van je huidige TL verlichting. Die moet hetzelfde zijn als bij deze Budgetlight LED Tube: 1200mm.

Daglicht

Elke LED TL buis heeft een kleurtemperatuur, dat wordt uitgedrukt in Kelvin. In dit geval gaat het over 6500K, wat qua licht overeen komt met daglicht. Dit komt goed tot zijn recht in omgevingen en/of ruimtes waar details erg belangrijk zijn. Denk daarbij aan een drukkerij, een operatiekamer of een tandartspraktijk.

Altijd de beste service

Met onze Budgetlight T5 LEDtubes van de Avant serie leveren we een product van hoogwaardige kwaliteit. En daar hoort uiteraard een goede garantie bij. Om die reden krijg je van ons bij de aanschaf van deze Budgetlight Avant LED tube 5 jaar all-in garantie. Wil je een offerte voor grotere aantallen ontvangen of heb je andere vragen/opmerkingen over dit Budgetlight product? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 12 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.