Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED TL-Buis 120cm | 4000K 18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties LED TL-Buis 120cm | 4000K 18W

Beschrijving LED TL-Buis 120cm | 4000K 18W

Energiezuinig én efficiënt

Al enkele jaren is Budgetlight het snelstgroeiende lichtmerk van Europa. Dat komt onder meer door de kwaliteit en duurzaamheid van de diverse LED producten. Deze Budgetlight Avant LED T8 Tube Standaard EM van 120cm is daar een goed voorbeeld van. Ten opzichte van een conventionele TL buis van 120cm en 36 Watt bespaar je met deze Avant LED Tube van 18 Watt ruim 50% aan energiekosten! Daarnaast is deze LED TL verlichting van Budgetlight uitgerust met een lichtopbrengst van liefst 2000 Lumen.

30.000 branduren

Met deze Budgetlight LED Tube bespaar je niet alleen op je energierekening. Wanneer dit Budgetlight product met zijn 30.000 branduren gemiddeld zo'n 60 uur per week aan staat, dan heb je er ruim 11 jaar plezier van! Ter vergelijking; een conventionele TL buis gaat gemiddeld 10.000 branduren mee. Je hebt dus 3 keer zo lang plezier van deze LED Tube. Ook ben je geen onnodige kosten kwijt aan vervanging en onderhoud. En je hoeft na een aantal jaar dus niet alweer een nieuwe TL buis te kopen, dus dat is ook weer een mooie besparing! 

Inclusief LED starter

Hoe werkt deze LED Tube eigenlijk? Dat leggen we graag aan je uit. Bij de aanschaf van deze Avant LED Tube krijg je van Budgetlight automatisch een LED starter geleverd. Deze heb je nodig om de LED Tube te laten branden. Deze LED Tube werkt immers alleen in armaturen waar een conventioneel voorschakelapparaat (VSA) in zit. 

Snel en makkelijk je TL verlichting vervangen

Het vervangen van je oude TL lamp en het installeren van je nieuwe Budgetlight Avant LED Tube is zo gepiept. Eerst haal je de oude TL lamp (inclusief de starter) uit het armatuur. Vervolgens plaats je de nieuwe Budgetlight LED Tube in het armatuur, inclusief de bijbehorende LED starter. LET OP: zit er geen starter in je huidige armatuur? Dan gaat het om een elektrisch voorgeschakeld armatuur. In dat geval past alleen een LED Tube dit werkt op elektrische armaturen (HF). 

Effectievere lichtspreiding

Een conventionele TL buis schijnt ook naar boven toe. Dat heeft praktisch gezien weinig nut, want een plafond hoeft niet te worden verlicht. Om die reden is deze Budgetlight Avant LED Tube zo ontworpen dat deze alleen naar de zijkant en naar onderen schijnt, in een gradenbundel van 270°. Dat is dus een stuk effectiever!

Geen flikkering van het licht

Je hebt vast weleens gezien dat een TL buis even flikkert, wanneer deze wordt opgestart. Daardoor moet je vaak even knipperen met je ogen of krijg je last van hoofdpijn. Bij deze Budgetlight Avant LED Tube hoeft dat niet meer, want deze is namelijk flikkervrij en geeft direct 100% licht nadat deze wordt opgestart. 

Koel wit licht - 4000 Kelvin

Deze buis straalt met 4000 Kelvin een koel wit licht uit. Dat zorgt in de praktijk voor een neutrale en prettige kleur licht. Qua toepassingsgebied kun je met deze kleurtemperatuur denken aan ruimtes waarbij de concentratie een rol speelt, zoals een klaslokaal of op kantoor. 4000 Kelvin is namelijk bevorderlijk voor de concentratie en focus. Verder is deze lichtkleur overal wel te gebruiken, vanwege het frisse licht. 

3 jaar all-in garantie

Koop je Budgetlight LED verlichting bij Budgetlight, dan hoort daar vanzelfsprekend een goede service bij. Daarom krijg je bij aanschaf van deze Avant LED Tube 3 jaar all-in garantie. Kunnen we je verder nog ergens mee helpen? Neem dan contact op met onze deskundige lichtadviseurs!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 47 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.