Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Wand- plafondlamp met Sensor 830 13W Wit | Noodverlichting 1H - Vervanger voor 2x18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties

Beschrijving LED Wand- plafondlamp met Sensor 830 13W Wit | Noodverlichting 1H - Vervanger voor 2x18W

Opbouwarmatuur van hoge kwaliteit

Deze LED plafondlamp is de ideale vervanger van plafondarmaturen met conventionele PL spaarlampen. Waarom? In de eerste plaats omdat de LED geïntegreerde lichtbron garant staat voor zuinigheid, wat op zijn beurt resulteert in een energiebesparing tot wel 70%. Wil je één of meerdere ruimtes in jouw bedrijfspand simpel en efficiënt verduurzamen? Stap dan over op LED plafondverlichting! Zo gaat dit armatuur liefst 35000 branduren mee. 

Lichtsterkte

Wanneer je twijfelt over het kiezen van de meest geschikte LED plafondverlichting, dan spelen een aantal aspecten een belangrijke rol. Op welke hoogte komt het armatuur te hangen bijvoorbeeld? Hoe hoger het plafond, hoe sterker het licht (de hoeveelheid lumen) dient te zijn. Dit armatuur heeft: 1050 lumen. Voor onder meer thuiswerkplekken, kantoorruimtes en keukens is ongeveer 1000 lumen voldoende. Verder schijnt het licht in een hoek van graden.

Tip: wil je een magazijn of productiehal effectief verlichten (4 tot 14 meter hoogte), dan zijn LED high-bays het meest geschikt. 

De juiste kleurtemperatuur

Ook de juiste tint van het licht heeft een grote invloed op hetgeen er in een ruimte gebeurt. Wordt er van 's morgens tot 's avonds actief gewerkt? Dan raden wij 4000 Kelvin (koel wit) aan. Gaat het om gedetailleerd werk, bijvoorbeeld met kleine onderdelen van meerdere kleuren? Dan is 6500 Kelvin (daglicht) op zijn beurt de beste optie. In ruimtes zoals een gang, hal, entree, kantine of balie is 3000 Kelvin (warm wit) vanwege zijn zachtere tint een goede keus. De kleurtemperatuur van dit LED plafondarmatuur is: 3000K - Warm Wit.

Binnen of buiten?

Op zoek naar een LED plafondlampen voor buitengebruik? Check dan altijd de IP waarde van het armatuur. Armaturen die spatwaterdicht (IP44) zijn kun je namelijk plaatsen onder overkappingen en andere plekken waar het nat/vochtig kan worden. Is het armatuur stof- en waterdicht (IP65), dan is deze bestand tegen neerslag en kun je deze volledig in de buitenlucht plaatsen / als wandarmatuur gebruiken. Daarbij speelt ook de slagvastheid (IK waarde) een rol. 

De IP waarde van dit armatuur is: IP66 - Volledig Stof- en Waterdicht en de IK waarde: IK10 - 20 Joule.

Heb je er al gedacht aan of een schemerschakelaar of bewegingssensor een toegevoegde waarde is? Dit levert je een nog hogere energiebesparing op, omdat het licht niet constant brandt. Erg handig dus voor plekken als trappenhallen, opslagruimtes of fietsenstallingen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar