Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Wandlamp Pro | Noodverlichting

1 results

Beschrijving LED Wandlamp Pro | Noodverlichting

Budgetlight heeft een groot assortiment aan LED wand- en plafondarmaturen. De Budgetlight LED Wandlamp Pro is een directe vervanger voor conventionele wand- en plafondarmaturen van 2x18W. Met een verbruik van 13W bespaar je met deze Budgetlight Pro LED wandlampen tot wel 64% op je energieverbruik! Dit ga je dan ook zeker merken in je energiekosten. Verder zijn deze LED bulkheads verkrijgbaar in een warm-witte (3000K) en koel-witte (4000K) temperatuur waardoor je een andere sfeer kunt creëren en komen ze in een grijze of witte behuizing. Ook komt de Budgetlight LED Wandlamp Pro met een opale licht diffuser die met een hoge doorlating van licht zorgt voor een evenwijdig en comfortabel lichtbeeld.

 

Noodverlichting
  De Budgetlight Pro LED wandlampen in deze groep kunnen ook dienen als noodverlichting. Als er sprake is van lichtuitval, dan kan dit armatuur 1 uur lang nog door blijven branden. Dit is natuurlijk bevorderlijk voor de veiligheid in een pand.

 

Slimme sensor
  In de Pro serie zijn enkele Budgetlight Pro LED wandarmaturen berust met een bewegingssensor en schemerschakelaar. Met een bereik van 8m en een detectiehoek van 360 graden detecteren zij dus beweging en schemer. Dit betekent dat zij alleen aangaan bij detectie, waardoor er nóg efficiënter met energie wordt omgegaan!

 

Buitengebruik
  Deze LED bulkhead heeft een IP-waarde van IP66. Dit betekent dat de Budgetlight LED Wandlamp Pro volledig beschermd is tegen stof en water. Het is dan ook bijvoorbeeld zeer geschikt als verlichting voor de tuin. Daarnaast zijn de Pro LED wandlampen door de hoge IP waarde en de integratie van LED onderhoudsvrij. Je zult door een levensduur van 35.000 verder lang kunnen genieten van deze wandlampen! Ben je geïnteresseerd in een offerte voor grotere hoeveelheden of wil je meer advies? Neem gerust contact met ons op!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...