Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

LED Waterdichte Montagebalken Pro | Doorvoerbedrading

0 producten

Beschrijving LED Waterdichte Montagebalken Pro | Doorvoerbedrading

Het Budgetlight Waterdicht LED TL Armatuur Pro IP66 kan perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes maar is ook ideaal voor buitengebruik. Dit komt door het feit dat deze Budgetlight LED TL armaturen berust zijn met een IP waarde van IP66, wat betekent dat ze een volledige bescherming hebben tegen water en stof. Daarnaast bevatten de armaturen een IK waarde van IK08, waardoor ze goed beschermd zijn tegen impact.

Koel wit en daglicht

Verder kun je kiezen tussen Budgetlight Waterdichte LED armaturen met een koel-witte kleurtemperatuur (4000K), dat in de ruimtes waar het geplaatst wordt productiviteit kan verhogen en een daglicht witte kleurtemperatuur (6500K). Deze is uitermate geschikt voor operatiekamers waar zo helder mogelijk licht nodig is.

Voordelen van LED verlichting

De Budgetlight Waterdichte LED TL armaturen zijn geïntegreerd met LED technologie. Dit betekent dat ze veel efficiënter omgaan met energie, vergeleken met hun conventionele tegenhangers. Zo kun je door conventionele TL armaturen te vervangen met deze Budgetlight LED armaturen je energieverbruik halveren! Daarnaast is het Budgetlight LED armatuur onderhoudsvrij, door de hoge IP en IK waarde en natuurlijk de lange levensduur van gemiddeld 70.000 branduren.

Hoge lichtopbrengst

Deze Budgetlight Pro waterdichte LED TL armaturen hebben een zeer hoge Lumen waarde (2550 - 8250lm), wat betekent dat hun lichtopbrengst zeer geschikt is voor ruimtes met hogere plafonds. Met deze armaturen weet je zeker dat de ruimte goed wordt verlicht.

Philips Xitanium LED driver

Vanwege de samenwerking van Budgetlight met A-merk Philips, is het Budgetlight Waterdicht LED TL Armatuur Pro voorzien van een Philips Xitanium LED driver. De hoogwaardige kwaliteit van deze driver heeft veel voordelen. Zo maakt de Xitanium driver een powerfactor van >0.90 mogelijk. Door het lage energieverbruik van de driver, bezuinig je weer energie!

5 jaar all-in garantie

Op het Budgetlight Waterdicht LED TL Armatuur Pro biedt Budgetlight een garantie van 5 jaar. Heb je interesse in een offerte voor grotere hoeveelheden van de Budgetlight waterdichte armaturen of wil je meer advies? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 75 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
Please wait, adding to cart...