Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Ledvance Armaturen

Ledvance Kantoor Verlicht

 

LEDvance Armaturen

Het Duitse merk LEDvance in sinds 2016 een grote speler in de verlichtingsindustrie. Wereldwijd verspreidt het bedrijf in 120 landen een ruim aanbod aan innovatieve LED armaturen, die bekend staan om de hoge lichtkwaliteit en eenvoudige installatie. Dit alles wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Garching. De LED armaturen zijn te verkrijgen in diverse lichtkleuren en wattages. Verder biedt LEDvance extra opties zoals noodverlichting en bewegingssensoren. Met een hoge energie-efficiëntie en all-in garantie van maximaal 5 jaar, staat LEDvance voor kwaliteit.
LED Panelen

Brede toepasbaarheid

LEDvance LED verlichting is in diverse armaturen te verkrijgen, die allen zijn voorzien van de nieuwste LED technologie. Het brede scala aan LED lichtoplossingen maakt LEDvance geschikt voor diverse toepassingen. Zo heeft het merk armaturen voor kantoren, fabrieken, parkeervoorzieningen, buitengebieden en nog veel meer. Wat te denken van de DampProof LED armaturen. Of de LEDvance LED Breedstralers die uitermate geschikt zijn voor gebruik in de buitenlucht (bouwplaatsen, sportvelden etc.). Bepaalde sectoren stellen eisen betreft het gebruik van LED verlichting. Ook hier springt LEDvance op in. Zo zijn er diverse LED panelen met UGR<19 te verkrijgen voor kantoren en scholen, en heeft LEDvance diverse mogelijkheden voor de industrie en landbouw.

Draag bij aan het milieu met LED

Het is tegenwoordig geen geheim meer dat LED verlichting zorgt voor een verminderd energieverbruik ten opzichte van conventionele verlichting (gloeilampen, halogeenlampen, TL buizen etc.). Met LEDvance armaturen bespaar je tot wel 70% op jouw energiekosten! Bovendien heb je jarenlang geen kosten aan vervanging en onderhoud, en draag je bij aan een schoner klimaat.
LED verlichting bevat namelijk geen schadelijke stoffen. Ben jij al overgestapt op LED?