Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Ledvance LED Bolder Buiten Lantaarn Grijs 12W 610lm 210D - 830 | 90cm - IP54 - Symmetrisch

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Ledvance LED Bolder Buiten Lantaarn Grijs 12W 610lm 210D - 830 | 90cm - IP54 - Symmetrisch

Beschrijving Ledvance LED Bolder Buiten Lantaarn Grijs 12W 610lm 210D - 830 | 90cm - IP54 - Symmetrisch

Voor binnenplaatsen, tuinen etc.

Met dit LED bolderarmatuur kun je alle kanten op! Je kunt het armatuur immers gebruiken om een tuin, oprit en/of binnenplaats van een woning, een terras op binnenplaats van een horecagelegenheid of de paden in een park te verlichten. De lichtopbrengst van lichtpalen is afhankelijk van de LED’s die ingebouwd zijn of erin geplaatst kunnen worden. In dit geval is de lichtpaal LED Geïntegreerd. Het voordeel van een fitting is dat je zelf bepaalt welke lichtkleur of lichtopbrengst jouw lamp heeft. Heb je een lichtbron nodig? Bekijk hier alle LED lampen.

Zo maak je gebruik van het juiste licht …

Het ligt aan de activiteit die in de buitenomgeving plaatsvindt, welke lichtkleur het beste tot zijn recht komt. Zo past 3000K het beste in omgevingen waar een gezellige sfeer heerst, terwijl 4000K een juiste keuze is indien er gewerkt dient te worden of concentratie nodig is. Lichtpalen kunnen echter ook aangeschaft worden met een 3000 - 4000K CCT of RGBW licht, waarmee je gemakkelijk kunt switchen tussen wittinten en/of kleuren. Zo voorziet dit bolderarmatuur jouw buitenomgeving van topkwaliteit 3000K - Warm Wit licht.

Hoe waterdicht is dit armatuur?

De waterdichtheid van lichtpalen wordt weergegeven in de IP-waarde, in dit geval: IP54 - Stof- en Spatwaterdicht. Het verschil tussen een waterdicht en spatwaterdicht armatuur zit hem met name in de mate van blootstelling aan vocht. Zo is een volledig waterdicht armatuur beter bestand tegen hevige regenval of krachtige waterstralen, waardoor deze op alle plekken zonder problemen kan verlichten.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.