Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Ledvance LED Breedstraler

Ledvance LED breedstralers, ook wel floodlights, zijn de perfecte lichtbronnen om je gebouw, billboard of grotere standbeelden van kwaliteitsverlichting te voorzien. Door hun grote lichtopbrengst weten ze met gemak grotere gebieden te verlichten. Zo hebben de LED breedstralers in deze groep een Lumen uitstoot tot wel 20.000 Lumen. Waar conventionele verlichting tot wel 750W moet gebruiken om deze opbrengst te bereiken, kunnen de LED breedstralers dit al bereiken met 73% minder energie! Dit ga je dan ook zeker merken in je portemonnee. De Ledvance LED breedstralers zijn verkrijgbaar in een zwarte of witte afwerking.

Ideaal voor buiten
De Ledvance LED breedstralers zijn voor meerdere redenen perfect als buitenverlichting. Door hun IP waarde van IP65 zijn ze volledig stofdicht en bestand tegen waterstralen vanuit elke richting. Daarnaast hebben ze een lange levensduur van 20.000 uur. Dit betekent dat je ook geen zorgen hoeft te maken over vervanging of onderhoud.

Lichtverdeling
Wanneer je de keuze maakt voor LED breedstralers, kun je kiezen tussen twee soorten lichtverdelingen. Ledvance LED breedstralers met een symmetrische lichtverdeling verspreiden evenredig licht in allerlei richtingen. Hierdoor zijn deze breedstralers zeer geschikt als algemene verlichting. Daarnaast kun je kiezen voor breedstralers met een asymmetrische lichtverdeling. Hierbij schijnt het licht in een bepaalde hoek en zijn ze optimaal geschikt als accentverlichting.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 341 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.