• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Ledvance LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Ledvance LED Paneel 30x120cm | Vervangt 2x36W

Ledvance produceert LED verlichting die kwaliteit verschaft voor een variatie aan doelgroepen, van grote bedrijven tot de individuele consument. Deze kwaliteit reikt zich ook uit tot de LED panelen van Ledvance. Het Ledvance LED paneel 30x120cm biedt hoge lichtkracht en is een directe vervanging voor armaturen met fluorescentielampen die 2x36W gebruiken. Zoals de naam al suggereert, zijn de LED panelen in deze groep geschikt voor systeemplafonds van 30x120cm. Doordat de Ledvance LED panelen gemiddeld 33W en 40W gebruiken, kan je bij vervanging van conventionele armaturen al een energiebesparing van minstens 45% realiseren!

Design en toepassing
Het Ledvance 30x120cm LED paneel is berust met een slanke aluminium behuizing en heeft een mat wit frame. Dit geeft de Ledvance LED paneel een elegante afwerking en een naadloze integratie met je systeemplafond. De Ledvance LED panelen kunnen goed gebruikt worden als algemene verlichting voor onder andere gangen, kantoren, vergaderruimten, receptieruimten en foyers.

Variatie in de Ledvance LED panelen
De LED panelen van Ledvance in deze groep zijn verschillend. Zo kun je kiezen tussen meerdere kleurtemperaturen, zoals een warm witte lichtkleur (3000K), wat zeer geschikt is voor winkels en een koel witte lichtkleur (4000K), wat productiviteit kan verhogen in een kantooromgeving. Daarnaast heb je ook keuze in verschillende verblindings graden (UGR). Dit staat voor in hoeverre verlichting lichthinder veroorzaakt in een ruimte vanuit een bepaalde positie. Zo is er keuze tussen LED panelen met UGR < 22, wat geschikt is voor algemene ruimtes en een LED paneel met UGR < 19, wat geschikt is voor het kantoor.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!