Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Ledvance LED Paneel 60x60cm 3000K 40W | Vervangt 4x18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Ledvance LED Paneel 60x60cm 3000K 40W | Vervangt 4x18W

Beschrijving Ledvance LED Paneel 60x60cm 3000K 40W | Vervangt 4x18W

Zuinig Ledvance LED paneel

Deze Ledvance LED paneel is een zeer energiebesparend en duurzaam armatuur met geintegreerde LED verlichting. Deze LED verlichting heeft dezelfde lichtopbrengst als conventionele 4x18W of 4x14W lichtbronnen, maar verbruikt zelf slechts 40 Watt. Je bespaart dus enorm op de energiekosten zonder in te leveren op de lichtopbrengst. Het licht dat deze lichtbron levert is een warm wit licht met een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin. De lichtopbrengst bedraagt 4000 lumen en het licht wordt verspreid in een bundel van 120 graden. Tevens beschikt de lichtbron over een uiterst lange levensduur van liefst 50.000 branduren. Verder is dit Ledvance LED paneel zeer geschikt voor gebruik in kantoorruimtes, vergaderruimtes, gangen en foyers.

UGR<22

UGR<22 geeft de mate van verblinding van een LED paneel aan. Met andere woorden; wanneer je in de richting van het licht kijkt of in het LED paneel zelf, in hoeverre dit lichthinder aan je ogen veroorzaakt. De UGR<22 waarde is geschikt voor algemene ruimtes. 

Voor scholen en kantoren is een hogere UGR waarde verplicht, namelijk UGR<19. Dit is bovendien vastgesteld in Europese richtlijnen en normeringen. Op kantoor of op school wordt de hele dag gewerkt en dient er vanzelfsprekend zo min mogelijk lichthinder te zijn, om alle activiteiten zo goed en geconcentreerd mogelijk uit te voeren. Op zoek naar LED panelen met UGR<19? Klik dan hier.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.