Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Please wait, adding to cart...

Ledvance LED Paneel 60x60cm UGR <19 | Dali Dimbaar

0 results

Beschrijving Ledvance LED Paneel 60x60cm UGR <19 | Dali Dimbaar

Ledvance produceert LED verlichting die kwaliteit verschaft voor een variatie aan doelgroepen, van grote bedrijven tot de individuele consument. Deze kwaliteit reikt zich ook uit tot de LED panelen van Ledvance. Het Ledvance LED paneel 60x60cm biedt hoge lichtkracht en is een directe vervanging voor armaturen met fluorescentielampen die 4x18W gebruiken. Zoals de naam al suggereert, zijn de LED panelen in deze groep geschikt voor systeemplafonds van 60x60cm. Doordat de Ledvance LED panelen gemiddeld 36W gebruiken, kan je bij vervanging van conventionele armaturen al minstens de helft van je energie die je bij conventionele armaturen zou gebruiken besparen!

UGR waarde
Om het comfort van mensen op de werkplaats te garanderen, worden er bepaalde eisen gesteld aan verlichting. Een van die eisen is een maximale UGR waarde. UGR staat voor “unified glare ratio” wat een aanduiding is voor de mate van lichthinder die verlichting veroorzaakt vanuit een bepaalde positie. De Ledvance LED panelen in deze groep zijn berust met een maximale UGR waarde van UGR < 19. Verlichting met deze UGR waarde is geschikt voor gebruik in kantooromgevingen.

DALI Dimbaar
DALI is een internationaal bekend en gebruikt lichtmanagement systeem waarmee hogere energiebesparingen gerealiseerd kunnen worden door de intelligente beheer van je verlichting. Zo kun je met een DALI systeem Ledvance LED panelen van 60x60cm aansluiten op hetzelfde systeem waardoor ze met elkaar kunnen communiceren. Het dimmen van de Ledvance LED panelen in een DALI systeem kan van 0 naar 100%, wat je dus complete keuzevrijheid geeft in de lichtsterkte van je ruimte.

Design en toepassing
Het Ledvance 60x60cm LED paneel is berust met een slanke aluminium behuizing en heeft een mat wit frame. Dit geeft de Ledvance LED paneel een elegante afwerking en een naadloze integratie met je systeemplafond. De Ledvance LED panelen kunnen goed gebruikt worden als algemene verlichting voor onder andere gangen, kantoren, vergaderruimten, receptieruimten en foyers.

Variatie in de Ledvance LED panelen
De LED panelen van Ledvance in deze groep zijn verschillend. Zo kun je kiezen tussen meerdere kleurtemperaturen, zoals een warm witte lichtkleur (3000K), wat zeer geschikt is voor winkels en een koel witte lichtkleur (4000K), wat productiviteit kan verhogen in een kantooromgeving.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar