Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Beschrijving Ledvance LED Surface-C

De Ledvance LED Surface-C LED wandlampen verschaffen een simpel maar stijlvolle lichtbron als algemene verlichting voor gangen, traphallen, badkamers en foyers. Deze LED opbouwarmaturen kunnen zeer eenvoudig op zowel het plafond als de wand gemonteerd worden. Doordat de Ledvance LED wandlamp gebruik maakt van LED technologie brengt het enkele voordelen met zich mee. Zo bespaar je met de LED wandlampen in deze groep tot wel 54% aan energie, in vergelijking met conventionele verlichting terwijl je dezelfde lichtopbrengst behoudt. Daarnaast kunnen sommige lichtbronnen in deze groep gemiddeld 30.000 uur lang ruimtes van licht voorzien.

Bestand tegen de elementen
De meeste Ledvance Surface-C opbouwarmaturen in deze groep hebben een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat ze spatwatervrij zijn en zo zonder enig probleem in de badkamer geïnstalleerd worden. Heb je meer bescherming nodig? Enkele Ledvance LED wandlampen in de groep hebben een IP-waarde van IP65, wat ze stofdicht maken en beschermen tegen waterstralen vanuit elke hoek.

Sensoren
Indien je nog iets meer uit je Ledvance armaturen wilt halen, zijn er ook LED wandlampen beschikbaar met een sensor! Sensoren kunnen verschillende doeleinden hebben die als resultaat je verlichting intelligenter maken en je omgeving veiliger. Zo zijn sommige Ledvance LED wandlampen berust met een bewegingssensor, die alleen aangaat wanneer het beweging detecteert en met een schemerschakelaar, die aangaan wanneer schemer is gedetecteerd. Het bijkomende voordeel hiervan is dat er nóg zuiniger omgegaan wordt met energie.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 110 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.