Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Ledvance Outdoor LED Bollard Lantern

1 results

Beschrijving Ledvance Outdoor LED Bollard Lantern

Breng sfeer naar je opritten en paden door ze te verlichten met Ledvance buitenverlichting! De Ledvance Lantern LED bollard is zo ontworpen dat het geschenen licht niet hindert. Dit is te danken aan de kap op de lamp zelf. De behuizing van de Ledvance LED bollard is van gegoten aluminium en heeft een grijze kleur. Al met al, brengt deze Ledvance lichtbron modern design voor een voordelige prijs!

Naast modern design, is de Ledvance LED Bollard ook berust met LED technologie. Dit neemt een aantal voordelen met zich mee. Zo heeft het een laag energieverbruik (12W) waardoor je geen zorgen hoeft te maken of deze lichtbronnen een grote impact op je energierekening gaan hebben. Verder heeft het een lange levensduur van gemiddeld 30.000 uur, waardoor je nog lang niet hoeft te denken over vervanging.

Waar beschikt de Ledvance Outdoor LED Bollard Lantaarn verder over?
Deze Ledvance lichtbron heeft een IP waarde van IP54. Dat betekent dat het bestand is tegen lichte regen, of vochtigheid wanneer het onder een afdak staat. Daarnaast kun je deze ledvance bollard verkrijgen in twee verschillende maten: 50cm en 90cm. Verder schijnen de Ledvance Lantaarn bollards een warm-witte lichtkleur (3000K), wat een gezellige sfeer creëert.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...