Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen
Please wait, adding to cart...

Ledvance Outdoor LED Bollard Pole

2 results

Beschrijving Ledvance Outdoor LED Bollard Pole

Breng sfeer naar je opritten en paden door ze te verlichten met Ledvance buitenverlichting. De Ledvance LED Bollard Pole heeft een ultramodern design met een polycarbonate behuizing bedekt met roestvrij staal. Het licht van de Ledvance lichtbron is niet hinderend, doordat de kap op de lichtbron ervoor zorgt dat het licht niet direct in de ogen schijnt. Verder is het design van de Ledvance Bollard Pole ook functioneel. Zo is het berust met een IP waarde van IP44 waardoor het bestand is tegen lichte regen of vochtigheid wanneer het geplaatst wordt onder een afdak. Het licht van de Ledvance lichtbron heeft een warm-witte kleurtemperatuur (3000K), wat een gezellige sfeer creëert. De Ledvance Outdoor LED Bollard Pole is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 50cm en 80cm.

Voordelen van LED technologie
Zoals de naam al suggereert, is de Ledvance LED bollard pole berust met LED technologie. Hierdoor kan een lage energieverbruik van maar 6W en tegelijkertijd een lange levensduur van 30.000 uur gerealiseerd worden.

Budgetlight biedt een garantie van 3 jaar op de Ledvance Outdoor LED Bollard Pole. Geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden of heb je meer advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar