• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €75,- (excl. btw)€91,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
    LED oplossingen

Ledvance Outdoor LED Square

 60,44  49,59 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 90,75 incl. BTW betaal je € 5,99 voor de verzending. Onder de € 75,00 excl. BTW betaal je € 4,95 voor de verzending.
Alleen beschikbaar op aanvraag
Please wait, adding to cart...
 54,15  44,39 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 90,75 incl. BTW betaal je € 5,99 voor de verzending. Onder de € 75,00 excl. BTW betaal je € 4,95 voor de verzending.
Alleen beschikbaar op aanvraag
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Ledvance Outdoor LED Square

Creëer sfeer buiten met Ledvance buitenverlichting! De Ledvance Outdoor LED Square wandlamp heeft een unieke vierkante vorm die een moderne look geeft aan de plaatsen waar je deze wandlamp installeert, zowel thuis als in zakelijke omgevingen. De Ledvance wandlamp kan eenvoudig gemonteerd worden tegen plafonds, wanden en gevels van gebouwen en komt in een witte of donkergrijze behuizing. Het licht wordt evenredig verspreid door middel van de opalen diffuser.

Voordelen van LED technologie
De Ledvance Outdoor LED Square maakt gebruik van LED technologie. Hierdoor kan het veel zuiniger omgaan met energie vergeleken met verlichting die gebruik maakt van conventionele technologie. Daarnaast heeft het een levensduur van 30.000 uur waardoor de Ledvance wandlamp zeer lang meegaat. Hiermee heb je dan ook je investering snel terugverdiend!

Wat biedt de Ledvance Outdoor LED Square wandlamp verder?

  • Een IP waarde van IP54, wat betekent dat het tegen lichte regen kan en vochtigheid wanneer het geplaatst is onder een overkapping
  • Een warm-witte lichtkleur (3000K), wat zeer geschikt is voor retailomgevingen
  • Energielabel A++

Budgetlight biedt een garantie van 3 jaar op de Ledvance Outdoor LED Square wandlamp. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Ledvance wandlamp, of heb je verder advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Wij antwoorden z.s.m.