Menu
Categorieën
0543-534822
 • Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen

Ledvance Performance LED Downlight DN195 ZB VR Wit 21w 2520lm 840 | Zigbee

 185,32  153,00 excl. BTW incl. BTW
+  0,16 Recyclingbijdrage
Alleen beschikbaar op aanvraag
Uitleg ?

Dit exclusieve product hebben wij niet op voorraad. Maar wij bestellen het graag voor je bij onze leverancier! Dit doen we direct, om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe verlichting zo snel mogelijk wordt verzonden. Hou hierbij rekening met een langere levertijd.

Direct beschikbaar alternatief
Volumekorting
Meer dan 20 Extra korting
10 stuks  181,62  149,94 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
6 stuks  183,47  151,47 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting

Specificaties Ledvance Performance LED Downlight DN195 ZB VR Wit 21w 2520lm 840 | Zigbee

Beschrijving Ledvance Performance LED Downlight DN195 ZB VR Wit 21w 2520lm 840 | Zigbee

Ledvance produceert energiezuinige producten van hoogwaardige kwaliteit. Oorspronkelijk een deel van het bekende verlichtingsmerk Osram, maar tegenwoordig staat het op zichzelf en heeft het een moderne visie waarbij het zich richten op de constante ontwikkeling van verlichting!

Met Ledvance LED downlights ben je verzekerd van hoge kwaliteit. De Ledvance Performance LED Downlight DN195 ZB VR Wit 21w 2520lm 840 | Zigbee is de perfecte efficiënte vervanger voor conventionele armaturen. Deze Ledvance LED downlight kan zonder moeite geïnstalleerd worden in standaard systeem-, stucco- en gipsplafonds. Door de stijlvolle afwerking zal het daarnaast naadloos integreren met je plafond.

LED integratie in de Ledvance LED Downlight
De Ledvance LED downlight is geïntegreerd met LED technologie, wat enkele voordelen met zich meebrengt. Zo verbruik je veel minder energie met de Ledvance LED downlights dan met conventionele downlights. Waar conventionele verlichting W verbruiken, hoeft deze Ledvance LED downlight maar W te gebruiken. Een groot verschil dus! Daarnaast heeft deze LED downlight van Ledvance een lange levensduur van uur en draagt het, doordat het zo’n zuinige lichtbron is, een energielabel van G.

Belangrijk om te weten:
De Ledvance LED Downlight heeft een diameter van 220mm, en een zaagmaat van mm. Hieronder staat nog andere handige info over de Ledvance LED Downlight:

 • Welke kleur is de Ledvance LED downlight? .
 • Deze LED downlight heeft een lichtkleur van 4000K - Koel Wit.
 • Budgetlight biedt een garantie van 3 jaar.

beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.