• Budgetprijzen gegarandeerd
 • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
 • Tot 5 jaar all-in garantie
 • Op rekening betalen
 • Duurzame
   
  LED oplossingen

Ledvance SubstiTUBE T5 UN Hoge output

Please wait, adding to cart...
 31,62  26,07 excl. BTW incl. BTW
+  0,06 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Direct leverbaar
Please wait, adding to cart...
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Ledvance SubstiTUBE T5 UN Hoge output

Met energielabel A, is de Ledvance SubstiTUBE T5 UN Hoge output dé efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor de conventionele T5 TL buis. Door middel van geavanceerde LED technologie hoeft LED TL verlichting geen gebruik te maken van giftige gassen zoals kwik, die nadelig zijn voor het milieu. Door deze LED TL buis te gebruiken, ben je ervan verzekerd dat je het milieu amper schaadt. Daarbovenop verbruikt de SubstiTUBE buis een stuk minder energie dan de conventionele T5 TL buis. Waar de conventionele T5 buis W gebruikt, hoeft deze LED variant maar W te gebruiken zonder lichtintensiteit of kwaliteit op te offeren.

De T5 Buis van maakt gebruik van een G5 fitting. Dit houdt in dat er 5mm afstand tussen de 2 pinnen zit. Verder heeft de LED tl buis een diameter van mm en is de buis lang. Zorg dat je bij het kiezen van een nieuwe LED TL buis goed kijkt naar de oude wattage - lengte verhouding van de conventionele T5 TL buis. Deze zijn namelijk verbonden aan elkaar. Budgetlight biedt voor deze SubstiTUBE LED TL buis een garantie van . Heb je verdere vragen over de T5 LED, of heb je interesse in een offerte voor grotere hoeveelheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

De SubstiTUBE T5 LED buis biedt verder:

 • Een lange levensduur van uur
 • Een lichtkleur van
 • Een gradenbundel van °

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!