Vorige

Ledvance Waterdicht LED TL Armatuur IP65 60cm

Beschrijving Ledvance Waterdicht LED TL Armatuur IP65 60cm

De Ledvance LED TL armaturen van 60 cm zijn vervangers voor conventionele TL armaturen en kunnen goed ingezet worden in vochtige ruimtes. Door het gebruik van LED technologie, brengen ze een aantal voordelen met zich mee zoals een efficiënt gebruik van energie en een lange levensduur. Lees verder om meer te ontdekken over deze armaturen van topmerk Ledvance!

Klaar voor de toekomst
De LED TL armaturen in deze groep zijn geschikt voor gebruik met LED en dienen dus als behuizing voor 1 of 2 LED buizen die 18W vervangen. Hierdoor kan je zelf LED buizen kiezen met jouw gewenste lichtopbrengst en kleurtemperatuur. In het LED armatuur passen EM LED buizen (geschikt voor conventioneel VSA) en UN LED buizen (zowel geschikt voor conventioneel als elektronisch VSA).

Beschermd tegen de elementen
De Ledvance armaturen in deze groep zijn allemaal uitgerust met een bescherming van IP65. Dit betekent dat ze volledig beschermd zijn tegen contact met spanningvoerende delen zoals bedrading en tegen het binnendringen van stof. Daarnaast zijn ze beschermd tegen waterstralen vanuit willekeurige richting. Verder hebben ze een IK waarde van IK08, wat betekent dat ze goed beschermd zijn tegen impact en vandalisme. De Ledvance LED TL armaturen kunnen dus tegen een stootje!

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen