Vorige

Luca Lighting LED Kerstverlichting voor binnen én buiten

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Beschrijving Luca Lighting LED Kerstverlichting voor binnen én buiten

Met onze veelzijdige en energiezuinige Luca Lighting LED Kerstverlichting creëer je overal een warme en knusse sfeer. Bijvoorbeeld in de kerstboom, op de vensterbank of op het balkon. Ook is deze gezellige kerstverlichting perfect geschikt voor op kantoor, op school of elk evenement waar veel lichtjes nodig zijn.

Belangrijkste kenmerken:

  • Energielabel A
  • 2300 en 2500 Kelvin → extra warm wit licht
  • Spatwaterdicht (IP44)
  • Sterke PVC behuizing
  • 2 jaar all-in garantie
  • Lengtes: 560cm, 970cm, 1600cm of 2000cm
  • 8 verschillende functies
  • Inclusief timer en controller

Héél veel LED lampjes; een unieke en warme sfeer!

Met deze LED kerstverlichting heb je qua lengtes vier verschillende opties. Bij de snoeren van 560cm en 970cm zitten de lampjes iets korter op elkaar dan bij de clusterverlichting van 1600cm en 2000cm. Welke afmeting je ook kiest, je creëert overal een ‘wow-factor’ in het donker! Deze LED cluster verlichting is qua kleurtemperatuur verkrijgbaar in 2300K en 2500K. Dat is een zeer warme tint, wat elke ruimte extra gezellig en sfeervol maakt. En dat is uiteraard de bedoeling tijdens de feestdagen! De afstand van de transformator tot het begin van het snoer is 3 meter. Er is dus genoeg afstand van het stopcontact naar bijvoorbeeld je kerstboom of guirlande. Uiteraard kun je ook altijd nog een verlengsnoer gebruiken. 

Functies en toepassingen

Het lichtsnoer is uitgerust met een IP44 behuizing. Dat betekent dat deze LED kerstverlichting spatwaterdicht is en ook buiten kan worden gebruikt. Hou er daarbij wel rekening mee dat de verlichting niet bestand is tegen storm en hevige neerslag. Maak van de Kerst en Oud en Nieuw één groot feest! Deze LED kerstverlichting werkt met een timer en een controller. Deze kun je zo instellen dat deze ‘s avonds steeds op dezelfde tijd aan springt (bijvoorbeeld als het donker wordt). Zes uur later gaat de verlichting automatisch weer uit. Daar heb je dus geen omkijken naar! Ook heeft deze cluster verlichting 8 verschillende functies. Het energielabel A geeft aan dat je met deze LED Kerstverlichting van Luca Lighting tot wel 50% kunt besparen op je maandelijkse energiekosten. Snel en makkelijk verdiend toch?  

2 jaar all-in garantie

Bij Budgetlight hechten we veel waarde aan een goede service voor al onze klanten. Daarom ontvang je bij de aanschaf van deze LED kerstverlichting 2 jaar all-in garantie! Heb je vragen over dit product of wil je graag meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier voor onze contactgegevens.

Lees meerSwipe Up
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen